Beyşehir Kaymakamlığı’nın himayesinde Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen ilçe yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte serviste kalan yaşlı hastaların moralinin yüksek tutulması ve  şifa bulması için düzenlenen programda din görevlileri tarafından Kur’an’ı Kerim ve kasideler okundu,dualar edildi.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, programda yaptığı konuşmada, her haftanın bir günü palyatif serviste kalan hasta ve hasta yakınları için idare olarak çeşitli moral etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, “Bu etkinlikler vesilesiyle de bir buluşma ve hasbihal etme gibi bir fırsat buluyoruz. Bu kez Kaymakamımızın önderliğinde böyle güzel bir program gerçekleştiriyoruz. Katılımlarından dolayı kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve tüm kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, insanoğlu için sağlığın çok büyük bir nimet olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Bedende sağlık, yüce Allah’ın bize verdiği çok önemli, korumamız gereken bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekten insanoğlunun doğumundan ölümüne kadar hiç hastalanmayacak, hiç düşmeyecek diye bir garantisi yok. İşte hayatımızı yaşadığımız evreler içinde bazen hasta, bazen iyi oluyoruz. Tabi hastalandığımız zaman da kendimizi hekimlerimize emanet ediyoruz. Onlara tedavi oluyoruz, sonrasında da dua ediyoruz iyileşebilmek için. Ben bu anlamda hastalarımıza ve yakınlarına bol bol geçmiş olsun diyor, şifalar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim