Pizza konusunda iddialı olduklarını belirten Köksallar Gıda Genel Müdürü Muhammet Köksal, "Bizim farkımız malzemelerimiz ve farklı hamurumuz. Zamanla pizzanın adını değiştireceğimize inanıyoruz" dedi 

Köksallar Gıda, farklı ürün gurupları ile hizmet etmeyi sürdürüyor. Tatlı çeşitleri ve farklı yiyecek çeşitleri ile Köksallar Gıda ürünleri aranan ürünler arasında bulunuyor. Ürünlerini, yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucu oluşturan Köksallar Gıda, bu noktada kaliteli ürün ortaya koymayı oldukça önemsiyor. Bu kapsamda uluslararası kalite belgeleri ve helal sertifikaları ile hizmet veren Köksallar Gıda, vatandaşlar tarafından tam not alıyor. "Lezzetin Merkezi" sloganıyla yola çıkan Lezzeti Antep markasının pizzasını da ürür portföyü içine  alan Köksallar Gıda, sundukları lezzetle pizzanın adını değiştirmeyi hedefliyor. 

Köksallar Gıda Şirketinin Genel Müdürü Muhammet Köksal, ürün çeşitliliği ve ürünlere olan ilgiyle alakalı bilgi verdi. Köksallar Gıda'nın ürünlerine olan rağbetin oldukça iyi olduğunu belirten Köksal, "Ürünleri alanlar sürekli devamı isteniyor. Ürünlerimiz aranan ürünler arasına girdi. Müşterilerin talepleri o doğrultuda. Ürünlerin kalitesinden dolayı bizden ürünler talep ediliyor. Biz de doğru düzgün kaliteli ürünlerle hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi. 

100 NOKTADA HİZMET VERİYORUZ

Köksallar Gıda olarak Konya'da alışveriş merkezleri, kafeler, restoranlar gibi bir çok noktada ürünlerinin satışını yaptıklarını belirten Köksal, "Şu an Konya merkezde 100 noktada hizmet veriyoruz. Biz çalıştığımız yerlerin güvenilir, nezih ortamlar olmasına dikkat ediyoruz. Hemen hemen Konya'nın her yerinde varız" dedi. Ürün çeşitliliği ile ilgili de bilgiler veren Köksal, sözlerine şöyle devam etti, "Özel gözlemelerimiz var. Gözlemeyi biz yeni, farklı bir lezzet olarak değiştirdik. Gözlememiz özel hamur ve içerikten yapılan bir ürün. Bunun yanında pizzamız var.Paçavra böreği, sigara böreği var.  Tabi tüm bu ürünler üzerinde 2-3 aylık Ar-Ge çalışması yapılarak ortaya çıkıyor. Ürünlerimizde tamamen uluslararası kalite belgeleri ve helal sertifikaları mevcut."

PİZZADA FARK HAMURU VE İÇİNDEKİ MALZEMELER

Köksallar Gıda olarak pizza ürünlerini tanıtan Köksal, pizzalarının farkını anlattı. Pizzanın sadece hamur, kaşar ve içerisindeki farklı ürünlerle düşünülemeyeceğini, pizzanın farklı bir ürün olduğunu belirten Köksal, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim yaptığımız pizzanın en önemli kısmı şu; biz hamurda çok iddialıyız. Bizim hamurumuzda, kremasından, doğal tereyağına kadar önemli farklar var. Biz hamurumuzu 2-3 gün bekletilerek, dinlendirilerek yapıyoruz. Ve üzerindeki ürünlerin mideye zarar vermemesi ve rahatsız etmemesi için yağı azaltılmış peynirlerden, özel sucuklardan, kaliteli sebzelerden yapılan bir ürün. Çok çeşitli pizzalar var. Bizim farkımız malzemelerimiz ve farklı hamurumuz. Zamanla pizzanın adını değiştireceğimize inanıyoruz. Standart çeşitler, mantarlı, mantarsız, vejetaryen çeşitler mevcut. Bizden istenilen hamur tabanı da oluyor onu da veriyoruz. Acılı, acısız, karışık, boyutları var orta küçük büyük. Hemen hemen her kesime hitap edecek boyutlar var. Şu an pizzada biz yeni başlamış bulunuyoruz. Konya'da 10-15 civarı satış noktamız var. Ama inanıyorum ki en çok pizza satan olacağız. Ürünümüz yeni girdi piyasaya.Pizzanın en önemli özelliği, ateşe çok yakın olmadan pişirmek gerekiyor. Böylesi daha sağlıklı ve lezzetli olur. "

YENİ PROJELER DÜŞÜNÜLÜYOR

Köksallar Gıda olarak yaptıkları ürünleri daha iyi tanıtabilmek için çeşitli projeler de düşündüklerini belirten Köksal, bu kapsamda özellikle sosyal medya üzerinden aktif çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sosyal paylaşım sitelerindeki Köksallar Gıda sayfasından çeşitli çekilişler yapmayı düşündüklerini söyleyen Köksal, "Bizim Facebook adresimizde zaman zaman kazanan talihlilere elimizdeki ürünlerden ödül olarak göndermeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda kampanya yapmayı düşünüyoruz. Yerimizde de ziyaret eden kim olursa olsun, ürünlerimizin tadına bakmaya, kahve içmeye bekliyoruz. İlerideki projemizin biri de insanların lezzetine bakıp hem de evlerine alışveriş yapacağı bir doğrudan satış noktası düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

SAMİ KAYALAR

Editör: TE Bilişim