Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, partilerinin yüz binlerce teşkilat mensubuyla ülkenin ve milletin geleceği için projeler üreten, çalışan büyük bir teşkilat haline geldiğini söyledi. Özerdem düzenlediği basın toplantısında, partilerinin 2 yıl önce 23 Kasım'da Genel Başkan Fatih Erbakan liderliğinde kurulduğunu hatırlattı.

Zorluklara rağmen büyük bir heyecanla çalışmalara başladıklarını aktaran Özerdem, şunları söyledi: Partimizi kurduğumuz o gün, mazlumların kurtuluş ümidinin yeniden yeşerdiğinin müjdesi olan tarihi bir gündü. Partimizi kurarken, yola çıkarken zorlukları biliyorduk. Nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün bu zorluklara rağmen, ülkemiz ve milletimiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya iken, beka sorunu yüksek sesle dile getiriliyorken, ekonomik sorunlar milletimizin adeta belini büküyorken elbette seyirci kalamazdık. İslam coğrafyası işgal altındayken, Müslümanlar eziliyor ve katlediliyorken, Akdeniz’in ve Ege’nin serin sularında küçücük yavrularımız can veriyorken elbette duramazdık. Bütün bu zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlı olmanın, azmetmenin, cihat şuuruyla çalışmanın, Milletimizi, bütün mazlum Müslümanları ve bütün ezilmişleri maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında beşeri hiçbir gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık.”

Partide il ve ilçe kongrelerinin büyük katılımlarla gerçekleştirildiğini belirten Özerdem, 81 ilde ve 820 ilçede teşkilatın var olduğunu bildirdi.

ANADOLU’YU KARIŞ, KARIŞ GEZİYOR, MİLLETİMİZLE BULUŞUYORUZ

Yeniden Refah Partisi olarak Anadolu’yu karış, karış gezdiklerini, milletimizle buluştuklarını belirten Özerdem, “Partimizin kurulduğu günden bu yana tüm Anadolu’yu karış, karış geziyor, milletimizle buluşuyoruz. Kapısına kadar gittiğimiz insanlarımız yakamızda bulunan rozetimizi görünce hasretle bize sarılıyor. Yeniden Refah Partisi ve Dr. Fatih Erbakan ismini duyunca bizleri sevgi ve muhabbet ile kucaklıyor, efsane Milli Görüş hizmetlerine duydukları özlemi ifade ediyorlar.Bu azim ve inançla Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Hak ve Adaletin hakim olacağı Yeni Bir Dünya hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Partimizi kurduğumuz günden bugüne kadar Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde, ülkemizin karşı karşıya olduğu bütün sorunlarla ilgili görüş ve düşüncelerimizi sadece eleştiri boyutunda değil, çözüm önerilerimizi ve somut projelerimizi de aktararak ifade ettik” diye konuştu.

SİBEL CANDAN

Editör: TE Bilişim