Büyük Birlik Partisi (BBP) Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Bozkulak, seçim süreci ile ilgili Yenigün Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Selçuklu'yu çöpten kurtarmak ve işsizliğe çözüm bulmak için yola çıktıklarını ifade eden Bozkulak, "Seçluklu'da bilboard belediyeciliği yapılıyor. Milyonlarca lira reklama harcanıyor. Somut hizmetler göze çarpmıyor. Yapılan hizmetlere baktığımızda Adem Esen bey zamanından kalma hizmetler. 5 yılda göze görünür bir şey yapılmadı. Biz inşallah Selçuklu'yu hizmetle tanıştırmak için yola çıktık. İnsanımız için en iyi hizmetleri yapmaya hazırız. Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde büyük işler başaracağız" ifadelerini kullandı.

HİZMET GÖRMEYEN MAHALLELER VAR

Selçuklu'da hizmet alamayan onlarca mahalle olduğunu dile getiren Bozkulak, "Çöpü alınmayan, sokakları asfaltlanmayan mahalleler, sokaklar var. Bunları görmezden geliniyor. Selçuklu'ya yakışmayan durumlar ile karşı karşıyayız. Mevcut başkan sadece belirli mahalleleri göstererek seçim çalışmalarına gidiyor. Selçuklu'nun geri kalmış mahalleleri de var. Başkanımız buraya da uğrasın" dedi.

İŞSİZLİĞİ ÖNLEYECEĞİZ

En büyük projelerinin Selçuklu'da işsizliği önlemek olduğunu dile getiren Bozkulak, "Selçuklu'da büyük bir işsizlik sıkıntısı var. Bizim bu noktada somut projelerimiz var. İnşallah Selçuklu'da yeni markaların oluşmasına zemin hazırlayacağız. Bizim projelerimiz var. Bu projelerde basit projeler değil. Profesyonelce hazırlanmış dikkat çekici projeler. Bu projeler ile Selçuklu'yu bilboard belediyeciliğinden kurtaracağız. Selçuklu'nun kaynaklarını heba etmeyeceğiz" diye konuştu. Kendisinin de daha önce belediyeye sunduğu birçok büyük projesinin bulunduğunu dile getiren Bozkulak, "Bizim teşkilat olarak önerdiğimiz projelerin bazıları hayata geçirildi ve büyük verim alındı. Şimdiki projelerimiz bunların kanıtıdır. Biz lafla değil, proje ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Hedefimiz büyük, inşallah seçimi alacağız" ifadelerini kullandı. Her zaman doğrunun yanında yer aldıklarını ifade eden Mehmet Emin Bozkulak, Büyük Birlik Partisi olarak Konya'da belediyecilikte büyük işlere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim