Saadet Partisi 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçim çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi GİK Üyeleri ve 20.Dönem Milletvekillerinden olan Hasan Hüseyin Öz, Zülfikar Gazi, SP Konya Karargâh Başkanı Abdullah Altuntaş ve milletvekili Adayı M. Sami Büyükyılmaz Sarayönü’ne çıkarma yaptı.  Seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerini araklıksız devam eden Saadet Partisi Sarayönü halkı ile buluştu. İlk olarak söz alan Karargâh Başkanı Abdullah Altuntaş seçimlerde neden Saadet Partisi’ne oy verilmesi gerektiğini anlatarak halktan seçimler için destek istedi. Sonra Kürsüye çıkan Büyükyılmaz da, “Saadet Partisi olarak seçimlere hazırız. İnşallah 13 Haziran sabahı hem ülkemiz hem partimiz hem de davamız için hayırlı sonuçlar alacağız. Biz yapmış olduğumuz çalışmalarda görüyoruz ki artık halkın sabredecek gücü kalmamıştır ve 12 Haziran seçimlerinde yeniden Milli Görüş kadrolarına halkımızın yoğun teveccühü ile iktidarı bize teslim edecektir” dedi. Ardından söz alan GİK Üyesi H.Hüseyin Öz ise ülke ekonomisinin iflas ettiğini milli ve manevi değerlerin yok edilerek, gençliğin ahlaki erozyona uğratıldığını kaydetti.
Öz, değer yargılarının değiştirilmeye çalıştırıldığı bir zaman diliminde olunduğunu ve şu günlerde yapılacak olan tek işin önce ahlak ve maneviyat diyen Milli Görüş kadrolarına iktidarı yeniden teslim edilmesi olduğunu da aktardı.
Saadet Partisi GİK Üyesi Zülfikar Gazi de yaptığı konuşmada AKP’nin siyasi bir geleceği olmadığını dile getirdi. Gazi, “ANAP diye bir parti vardı. Aynı Bu AKP gibi kibirlenip büyükleniyordu. Şimdi Kadınhanı’nda ya da ülkemizin her hangi bir bölgesinde ANAP diye parti var mı? Bizim ise başımıza gelmedik kalmadı. 4 tane partimiz kapatıldı. Parti üst düzey yöneticilerimize yasaklar getirildi. Her şeye rağmen dimdik ayaktayız” diye konuştu.
SAADET PARTİSİ SELÇUKLU ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından İsmail Aydilek, Ahmet Gönç ve Mustafa Derbentli, Selçuklu ilçesi esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerini araklıksız devam eden Saadet Partisi bu günde Selçuklu esnafları ile buluştu. Milletvekili adayları İsmail Aydilek, Ahmet Gönç ve Mustafa Derbentli esnafın dertlerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Adaylar esnaf ziyaretlerinde Milli Görüş hükümetlerinin Türkiye’ye ve topluma yapmış olduğu kazanımlar hakkında Milli Görüş kadrolarının yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. 1997 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığında 11 aylık iktidar sürecinde 8 yıllık AKP Hükümetinden daha etkili ve hayırlı çalışmalar yapıldığını halkın her kesiminde olduğu gibi esnafında yüzünün güldüğünü refah, bolluk ve saadetin geldiğini hatırlatarak, tekrar bu güzelliklerin yaşanması için halktan 12 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi için destek istediler. 
Editör: TE Bilişim