Başkan Hançerli gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; AK Parti ve MHP’nin vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin bekası konusunda sergiledikleri yerli ve milli duruş ile Cumhur İttifakı çatısı altında bir araya geldiklerini belirtti. Başkan Hançerli, Milli mutabakat açıklamalarının ardından yapılan görüşmelerin toplumda teveccüh ile karşılandığını ve buna her iki siyasi partinin ülkenin geleceğini daha ileriye taşımak için 24 Haziran seçimlerinde yan yana bir duruş sergilediklerini vurguladı.

 Başkan Hançerli ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ve ABD Büyükelçiliğini Tel-Aviv’den Kudüs’e taşımasının büyük bir provokasyon ve had bilmemezlik olduğunu dile getirdi. Başkan Hançerli mübarek Ramazan ayı arifesinde gerçekleştirilen bu kirli oyunu protesto eden sivil halkın üzerine ateş açarak dünya kamuoyunun gözleri önünde insanlık suçu işleyen İsrail’in katliamlarına sessiz kalınamayacağını söyledi. Başkan Hançerli “Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerli ve milli duruşuyla Türkiye düşmanlarına ve Müslüman kanı akıtan Siyonistlere meydan okuyor” dedi. Başkan Hançerli, ziyaretlerinden dolayı MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaaslan’a beraberindeki heyete teşekkür etti. 

MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaaslan ise Başkan Hançerli’nin Karatay’a çok büyük değerler kazandırdığına dikkat çekerek “ Karatay’ın marka değerini sürekli yükselten, gerçekleştirdiği projeler ile Karatay’ı daha da modern bir geleceğe taşımakta olan Başkan Hançerli’ye çok teşekkür ederim. Cumhur İttifakı ile ülkemizi şanlı geçmişine yakışır daha büyük hedeflere yerli ve milli duruşumuz ile MHP ve AK Parti olarak birlikte taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi. MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaaslan, misafirperverliği için Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim