24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin takvimin açıklanması ile siyasi parti liderleri ve partililer çalışmalarına ivme kazandırdı. Milletvekili aday adayları da kesin aday listelerine girmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Hadiye Teke de Yenigün Gazetesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak ile görüşen Teke, İyi Parti'nin bir kadın hareketi olduğuna dikkat çekti. 

Teke, “Konya’ya ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmak amacıyla İyi Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı oldum. İyi Parti bir kadın hareketidir. Öncellikle bir çocuğun gelişiminde anne önemlidir. Bundan yola  çıkarak çok iyi gençlik yetiştirdiğimize inanıyorum.  İnşallah gençlerimiz ve annelerimiz ile güzel çalışmalara imza atacağız.  Öncelikle Konya ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmak istiyorum, istiyoruz. İyi Parti olarak çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapacağız. Çözüm üreteceğiz ve çalışkan olacağız. Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutacağız. Sevgi ve saygı diline hakim olacağız. İyi Parti olarak parlamenter sistemi kuracağız. Çocuklarımızın milli değerlere sahip iyi insan olarak yetişmeleri ve okullarımızın günümüzün gerektiği teknolojik, bilimsel, sosyal ve kültürel alt yapı standartlarına sahip olmasını sağlayacağız. Konyalıların ve vatandaşlarımızın İyi Parti’ye göstermiş oldukları ilgiden oldukça memnunuz. İnşallah Konya İyi olacak. Başaracağız” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim