24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ile Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı da çalışmalarına hız kattı.

“Geleceğin için değiştir Konya” sloganı ile Ramazan ayı itibariyle başlatılan “Büyük Atılım” organizasyonu ile 31 ilçeye 31 aday adayı giderek vatandaşlar ile biraraya geldi. Seçim çalışmalarına hız katan Saadet Partisi Konya il teşkilatı ramazan ayı dolayısıyla İlçelere yapılan ziyaretleri iftar ile sahur arasında gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz Hafta Sonu toplamda 31 ilçeye gerçekleştirilen ziyaretlerde her ilçeye bir aday adayı ve teşkilat mensupları giderek burada seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Ziyaretleri Başta İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam ve Aday adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar olmak üzere Av. Mustafa Derbentli, Av. Şuayip Koçak, Mehmet Ali Gökçek, Ahmet Büyüktermiyeci, Avşar Akyol, Mahmut Sami Büyükyılmaz, Hasan Demir, İsmail Hakkı Bacak, Kerim Şenel ve Kenan Özcan’ın yanı sıra genç aday adayları Esat Ergener, Ebu Talha Doruk, Seyit Arık, Mehmet Kalabas, Mahmut Çapar, Sefa Yılmaz, Ahmet Kara ve Yasin Bulut gerçekleştirdi.

Teravih namazları sonrası vatandaşların derdini dinleyen Saadet Partili Aday Adayı ve teşkilat mensupları İftar ve sahur arasında da çay ocakları ve kıraathanelere giderek vatandaşlarla buluşuyor. Pazar günü Seydişehir ilçesinde çalışmaları yürüten Saadet Partisi Aday Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar konuşmasında Türkiye’nin en önemli seçimlerine gidildiğini belirterek, “Bugün gerek Konyamız gerek Türkiyemiz için tarihi bir seçime gidiyoruz. Bu seçim Türkiye için çok önemli. Ekonomik sıkıntılar had safhada, döviz ve madenler almış başını gidiyor. Üretime yönelik değil tüketime yönelik yatırımlar yapılıyor. Biz bu yüzden iktidara geldiğimizde bütün yatırımları durduracağız. Türkiye’yi borca esir eden yatırımların aksine Türkiye’yi en kısa sürede kalkındıracak ve bu ekonomik buhrandan kurtaracak yatırımlara imza atacağız” dedi.

Türkiye’nin hızla kutuplaştığını dile getiren Uyar, “Biz inanıyoruz ki bu seçimleri kazanarak iktidar olacağız. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kutuplaştırıcı değil, birleştirici üslubumuzu devam ettireceğiz. Türkiye şu anda kutuplaştırılmış durumda, İnşallah bu kutuplaşmayı Saadet kadroları ile kıracağız. Genel merkezimiz başta olmak üzere tüm teşkilatlarımız bu kutuplaşmanın önüne geçebilmek için gerekli adımları atıyor. Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu’nun da seçim sloganı bu kutuplaşmaya vurgu yapmak amacıyla ‘Kutuplaştıran Değil, Birleştiren Güç’ olarak belirlendi ve bu yönde çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu. Konuşmasının son bölümünde Millet İttifak’ın da neden yer aldıklarına ilişkin de konuşan Uyar, şu ifadelere yer verdi: “Bizim bir ittifak yapmamızı bazı kardeşlerimiz farklı yorumladılar. ‘Nasıl oluyor da falancalarla bir araya geliyorsunuz’ diyorlar. Kendi davamızdan milim sapmamız manasına gelmiyor ki. Bu ittifak iktidarın bütün partileri zorladığı bir ortam oluşturduğu için var. Yüzde 10 barajını ısrarla tuttular. Bu hali zorlamak için. AK Parti de MHP ile ittifak kurdu, bu da gayet normal bir olaydır. Yani ittifak yapmaları normaldir. Biz de bu baraj sorununu aşmak için seçim işbirliği yaptık.Bir araya gelerek, bu barajı yok hükmüne getirdik. Bizler bu tereddütleri ortadan kaldıracağız. Herkes seçimde kendi partisine oy verecek. Bir hilal ve beş yıldıza, yani Saadet Partisi’ne oy verecek. Bunu kimse unutmasın. Aldığımız her oy bir vekil daha çıkartmamıza yarayacak. Bütün gücümüzle alacağımız oy miktarını artırabilmek için her insana ulaşacağız. Bize ters bakana sırtını dönene de uygun bir üslup ile ulaşmaya çalışacağız.”

HABER MERKEZİ