AK Parti Konya İl Gençlik Kollarında İlçe Kongreleri devam ediyor. Ahmet Murat Koru’nun göreve gelmesi ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına hız veren AK Parti Konya İl Gençlik Kolları 14 İlçenin kongrelerini tamamladı. 

Bozkır İlçe Gençlik Kolları Kongresine AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Beyşehir Kongresine ise AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı katıldı. Kongresi yapılan ilçelerde şu isimler başkanlığa seçildi; 

Derbent Metin Ayten,

Hüyük: Hüseyin Tuncer,

Derebucak: Ali Faruk Demirel

Beyşehir: Hasan Hüseyin Sert 

Hadim: Mehmet Gür, 

Taşkent: Cihat Kırboğa,

Bozkır: Musa Gökdeniz ,

Kulu: Esad Atakan,

Altınekin: Yakup Eseroğlu,

Karapınar: Murat Albayrak,

Emirgazi: Emrullah Sütçü,

Çumra: Arif Ünlerşen, 

Güneysınır: Muhammed Arıcı, 

Akören: Serkan Öztürkmen.

KORU: ÜLKEMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Ahmet Murat Koru, Beyşehir İlçe Gençlik Kolları Kongresinde İlçe gençliğine 2019 seçimleri öncelik olarak üzerinde çalışacakları ve bu minvalde ilçelerin de mahalle mahalle çalışması gerektiğini aktardı.

"Ülke olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz" diyen Koru, 2019 seçimlerine ivedilikle hazırlıklar yapmamız gerekiyor. Dünyanın bütün şer odaklarının Anadolu coğrafyası ve Cumhurbaşkanımız üzerine planlar, kumpaslar kurmaya çalıştığı bu süreçte hepimizin yükü daha çok ağırlaşıyor. İşgal ettiğimiz makamların ve koltukların önemine haiz olmamız icab ediyor.” şeklinde konuştu.  

14 İlçe’nin Gençlik Kongrelerini kısa sürede tamamlayan AK PARTİ İl Gençlik Kolları kısa bir sürede 28 taşra ilçenin kongresini tamamlayarak 3 merkez ilçe kongreleri için çalışmalara başlayacak. Taşra ve merkez ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Gençlik Kolları’nın Kongresi yapılacak.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim