Türkiye yeni bir seçime hazırlanırken, millete hizmet etmeye aday olan isimler de kendi fikirlerine göre farklı siyasi partilere başvurularını yaparak milletvekili aday adayı oldu. Konya’da en çok milletvekili aday adayı 233 rakamı ile AK Parti’den çıkarken, aday adaylarının çıktıkları bölgeler de dikkat çeker oldu. Öyle ki, Altınekin’de bir önceki milletvekili seçimlerinde sadece 1 milletvekili aday adayı varken, bu sayı 24 Haziran öncesinde 8’ye çıktı. 

Altınekin bölgesinden milletvekili aday adayı olan Ayşe Türkmenoğlu, İsmail Atçeken, Mustafa Altınekinli, Ramazan Poçan, Mustafa Kayahan, Mehmet Çakıoğlu, Lokman Koyuncuoğlu ve Goncagül Çok, Altınekin bölgesinden AK Parti milletvekili aday adayı olan isimler oldu. 

Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Konya milletvekilliği için Altınekin bölgesinden aday adayı olan isimleri biraraya getirdi. Altınekin’de aday adaylarını buluşturan Bekir Kağnıcıoğlu, “Tarım ve tarıma dayalı sanayide özellikle son yıllarda yaptığı atılımla dikkatleri üzerine toplayan ilçemiz, siyaseten de artık sesini daha yüksek perdeden duyurmak istiyor. Tarihi eskilere dayanan ve üretmeyi kendisine vazife edinen Altınekin halkı, millete Ankara’da vekalet edebilmek için de elini taşın altına koymaya aday oluyor. İlçemizden aday adayı olan bu 8 hemşerimize çıktıkları yolda başarılar diliyor, sürecin ilçemiz, Konyamız ve tüm Türkiye için hayırlı bir şekilde sonuçlanması için dua ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim