Artık matematiksel olarak Avrupa ligine doğrudan katılmayı garantiledik. En yakın rakibimiz Başakşehir'in 9 puan üzerinde üçüncü olarak son iki haftaya giriyoruz. Kalan iki haftada hem prestij hem de kasamızı doldurma mücadelesi vereceğiz. 

***********************************

Her puanın maddi getirisini göz ardı etmeden, bize yakışan bir şekilde mücadele edip 62 olan puanımızı daha da yukarıya çekeceğimizden eminim. Bu sezon mutluluğu zirvede yaşadık. Bu mutluluk son iki maçta da devam edip ligi bitireceğiz. 

**********************************

Ligin 32. haftasında iç sahada dost Kasımpaşa'yı konuk ettik. Kasımpaşa bu ligin en kaliteli takımlarından. Kimse aksini iddia edemez. Ama kalitesini standart olarak sahaya yansıtmaya bir takım. Maç seçiyorlar. Eğer her maça aynı ciddiyet ile çıksalar ligin zirvesini çok rahat zorlayabilirler. 

***********************

 Centilmenlik görüntüleri ile başladı karşılaşma.İlk dakikadan itibaren  kontrol büyük oranda bizdeydi. Oyunu biz yönlendirdik. Rangelov'un ara pasında topla buluşan  Douglas'ın yerden sert kestiği top Omeruo'nun ters dokunuşuyla kaleci Eray'ı çaresiz bıraktı. Şans gibi algılansa da iyi pas yapmanın neticesidir bu attığımız gol. İkinci yarı iki takımın karşılıklı  atakları ile başladı. Pozisyonu bol bir devre izledik. Ömer Ali'nin kullandığı köşe vuruşunda yine çalışılmış bir atağın uygulamasını izledik. Traore'nin penaltı hizasından vurduğu top doksandaki örümcek ağlarını alarak filelerle buluştu. Sonrasında farkı artırabilecek pozisyonlar yakalasak ta neticelendiremedik. Zaman zaman saha içerisinde gerginlikler yaşansa da dostça başlayan karşılaşma yine dostça bitti. 

****************************************

  Bu skorla ligdeki 18. galibiyetimizi aldık. Her zaman söylüyoruz. Bizim için efsane bir sezon. Temennimiz unutulmaz sezonların başlangıcı olsun. Başarımızı küçük görüp, hükümetle bağdaştıranlara derslerin en ağırını verelim. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de adımızı zirveye yazdıralım. 

**********************************

 Haftaya ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile timsah arenada karşılaşacağız. Rakibin etkili ayakları var. Zor maç olacağı kesin. Aynı zamanda zevkli bir mücadele bizleri bekliyor. Neticede bizim kazanmamız tek dileğimiz. Bunu yapabilecek güç ve inancımız var.Bursaspor karşısında Konyaspor'umuza sonsuz başarılar diliyorum. Her zaman ve daima KONYASPOR.