Artık tek gündem koronovirüs. Bu akıllı virüs, Çin’de ortaya çıkıp 5000 km yakın sınır komşusu olan Rusya ve pislikten , rutubetten kokan Hindistan’ı atlayıp Kırım üzerinden İtalya’yı kasıp kavurup ve Dünya’ya  yayılması “tesadüf” müdür(!)?

Böyle akıllı virüsler, tarihi süreçte insanları zaman zaman rahatsız etmişler, insan nüfusunu tehlikeye atmışlardır.Veba,Tifüs,Çiçek,Verem,Kuş gribi,Domuz gribi,Sars,Mers,Ebola…Ve diğerleri.

Ebola virüsünün Dünyanın en büyük kıtası olan Afrika’yı insansızlaştırma projesi olduğu çok kuvvetli iddia.

Dünya Nüfusunun hızla artması,Dünya’yı yöneten “elitler adası” nı rahatsız ettiğini,devletleri yönetmekte zorlandıklarını Ulusçu ve milli hasletlerin taraftar toplaması da bu elitlerin rahatsız olmalarına gerekçedir.

Sosyalistler ve demokratların virüse karşı otoriterleştiğini her geçen gün daha sert tedbirler alınmasını istemelerini   gözlemlemekteyiz.

Tramp ve ABD derin devletinin ,görünmeyen düşman diye tanımladığı ,aslında virüsü değil para ve dijital gücü elinde tutan “elitleri” işaret ediyordu.Elitler adasının ABD’li amiral gemisi  Rockeffeller vakfının 10 yıl önce raporladığı “kehanet”(!?) bugünü noktasına ,virgülüne kadar anlatıyor olması kehanet mi,proje mi?

Rahmet ve minnetle andığım ERBAKAN hocamda yıllarca bunu anlatmıştı. Sanki bu günleri görmüş gibi ABD nin herkesten fazla bunlardan şikayetçi olacağını söylemişti. En fazla, bunların faiz düzeninden ezilen halkın ABD halkı olduğunu söylemişti.Hemen bütün ziyaretçilerine ve teşkilat mensuplarına anlatmaktan yorulmadığı bir konuydu.Bu yüzdendi “önce ahlak ve maneviyat “sonra “toplumsal kalkınma” diye bizim kafamıza çivi çakması..

Dünyanın tarihi ile yaşıt Avrupa kıtasının sömürgeci ,müreffeh ,kibirli ülkeleri ,bir virüsle birbirlerine düştüler.Kapılarını kapattılar,hatta dışarıdan gelen yardımları tren soyguncuları gibi birbirlerinden çalmaya başladılar.Helsinki,Kopenhag,Paris,bürüksel kriterleri  gibi dayattıkları kuralları çöpe attılar ve önce ben demeye başladılar.

Bütün bunlar olurken, Güney Kore;herkesin cep telefonuna cip yerleştirerek virüslüleri ifşa ederek halkın içinde “sosyal tecrit” ederek yayılmasını önledi.Paranın ve dijital dünyanın kontrolünü elinde bulunduranlar Güney Kore’de başarılı  uygulamayı kurtarıcı olarak insanlığa sunma hazırlığındalar.Emperyalizmin ürettiği uzak doğunun müreffeh ülkesi ,bu bilinmeyen ve çok akıllı virüse karşı ,kısa sürede başarılı olması ,dijital dünyanın uygulamalı proje alanımıdır? Hatta ABD  ve İngiltere’de insanlara çip yerleştirip biyolojik bileziklerle kontrol altına altında tutma çalışmalarının gündeme gelmesi ,bu projenin devamımıdır? Çin’inde bu metotla virüsü kontrol ettiği iddialar arasındadır.

İnsanlığı virüsle korkutup dijital para ,dijital cip,GOOGLE,WATSAP,BANKACILIK SİSTEMİ,SİGORTA sistemi gibi araçlarla terbiye ederek, hem parayı hem insan hareketlerini kontrol etme projelerini devreye sokacaklar.

Bunlar;onların, virüsten sonra ki hesapları.

Birde kainatı yaratan külli iradenin hesabı olacaktır elbet.

”Tek bayrak,tek devlet,tek vatan,tek millet “diyen ,”yerli ve milli” değerlere sarılan ,2000 yıllık Devlet geleneğine sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu oyunu bozacaktır.Yerli ve milli idealinin; Balkanlar,Kafkaslar,Ortadoğu,Asya ve Afrika’daki dostlarımızla tüm mazlum halklar, ilgi alanı içindedir!

AVRUPADA YAŞAYAN MÜSLÜMANLARIN ARKASINDA GAYRİMÜSLİMLERİN DE NAMAZ KILIP, İBADET EDEN, MAZLUM İNSANLAR İŞARETİ ALMIŞLARDIR.

Dün; Raptiye üretemeyen ülkemiz bugün, Şehir hastaneleri ,Tıp fakülteleri ve hastaneleri,ekipmanları ile göz kamaştırmaktadır.Demek ki birilerinin dediği “ne gerek var bunları yapmaya” diye çamur atanların utandıklarını görmek istiyorum.Tıbbı ekipman,AŞI VE İLAÇ üretiminin yanında sağlık turizminin canlandığı günler yakındır.

Millet olarak elbette bunun üstesinden geleceğiz. Bizi ne ile korkutmaya çalışırlarsa çalışsınlar biz birlik ve beraberliğimizle,tarihi değerlerimizle dimdik ayakta duracağız.

ARTIK ;TÜRKİYE CUMHURİYETİ , NE BATIYA,NE DE DOĞUYA SIRTINI DAYAYARAK AYAKTA DURMAYA ÇALIŞAN BİR DEVLET DEĞİLDİR.2000 YILLIK TARİHİ İLE DİMDİK AYAKTA DURMAKTADIR.BİZ MASADA VE SAHADA YOK İSEK, ORADA ÇÖZÜMDE, HUZURDA YOKTUR!

BİR DE VİRÜS BİZİ EGE’DE,DOĞU AKDENİZ’DE,GÜNEYİMİZDEKİ ,SURİYE VE IRAK’TAKİ OLANLARDAN, AFRİKA’DA Kİ MAZLUM İNSANLARIN İÇİNDE BULUNDUĞU HALDEN, VELHASIL YERYÜZÜNÜN HER KARIŞINDA OLAN BİTENDEN Bİ HABER VE BİTARAF BIRAKMAMALIDIR.