ÖZGECAN'ın DEĞİL;

FATIMA'ın KATLİ!!!!

 

Kızlar babalarının prensesleridir. Özenle yetiştirirler. Nadide gül goncasıdırlar.

Gözünden bile sakınıp kıskandığı goncasını, kaba ve biçimsiz bir el hoyratça kopartır alır dalından. Kıymetini bilmez. Bilmez; Çünkü insanlıktan nasibini almamıştır. Ne koklamasını ne sevmesini! Okumamıştır kâinatın efendisinin hayatını. Hiç duymamıştır “Kimin üç kızı ve üç kız kardeşi veyahut da iki kızı veya iki kız kardeşi olup da geçimlerini güzel sağlar, onlar hakkında Allah'tan(cc) korkarsa, o kişi için cennet vardır." (Tirmizi, Bir 13). Allah Resulünün hadisini.

Nereden bilecek Özgecan'ların, Sudenaz'ların, Ayşenur'ların, Esma'ların, Rabia'ların, Serap'ların hepsinin asıl adı Fatıma olduğunu. Kâinatın efendisinin ciğerparesi biricik goncası Fatıma'nın özünden Özgecan'lar olacağını bilseydi yapar mıydı? Annesinin babasının umudunu, hayalini, hevesini köreltir miydi? Dokuz ay karnında taşıyan, dayanılmaz ağrılarla dünyaya getirdiği Özgecan'ını kucağına aldığında dünyanın en mutlu kadınının sevgisini, muhabbetini ve geleceğini hoyratça yok eder miydi? Geceleri ağladığında onunla ağlayan babanın yüreğindeki acıyı hissetseydi yinede yapar mıydı? Prensesine bir daha hiç dokunamamanın, kokusunu içine çekememenin duygusunu yüreğinde hissetseydi yapabilir miydi? Eve gelirken küçük kızının saçlarını savura savura, bir daha, dünyanın en güvenli limanı olan babasının kollarına koşamayacak olmasının verdiği ızdırabı hissedebilseydi ne yapardı acaba?

O karagözlerin derinliğindeki “yapma! Ben çok küçüğüm!bana bir şey olursa babam dayanamaz!yıkma bir ailenin umutlarını,mahvetme gençliğimi!ama..ama annem çok ağlar..!!dediğini gördüğünde burun direğin sızlamadı mı?

Âlemlerin efendisi Peygamberimizin(as) zevcesi Aişe'ye de iftira atan soysuzların sulbünden gelenler kıyıvermişlerdi Özgeciğe.

Soysuzlukta, cehalette sınır tanımayan Ebu Cehil'in, Ebu Leheb'in soyundan gelenler kıydılar Özgecan'a, Serapa, Rabia'ya, Esma'ya ve Yasin Börü'ye

Ama insanlıktan nasibi kesilmiş soysuzun insafına terk edilmiş Özgecan'ların yani Fatıma'ların, anaların babaların trajedisinin sorumlusu kim?

Özgecan'ın hayat ağacındaki yaprakların, hepsinin dökülüp, dürülüp kurumasına neden olan bu soysuzun adalet önündeki durumu ne olacaktır?

Gönül telimizi titreten, vicdanları kavuran bu hadiseyi muhakeme edecek mahkeme var mıdır?

 Şayet varsa!.!!!

Verilecek ceza belli. Ağırlaştırılmış müebbet. Peki, bu cezanın kamu vicdanında karşılığı var mı?

 Elbette ki yok.

Çünkü burada katledilen yalnızca Özgecan değil ki.Milyonlarca Fatıma!! Peygamberin ciğerparesi! Allah'ın yarattığı Âdemle Havva'nın çocukları! İnsanlık!

İnsanlığın katline verilen ceza sıcak hapishane, üç öğün yemek.

Özgecan'a yani Fatıma'ya verilen; Hayalleri ile gömüldüğü buz gibi bir metrelik mezar.!!

Şimdi adalet dağıtan hâkimlerimize soruyorum verebileceğiniz cezanın üst sınırı bumu?

Peki, aynı vakıa sizin başınıza gelse verilebilecek cezaya rıza gösterir misiniz?

Kuşkusuz sizlerde Sayın Bakan Volkan Bozkır gibi kendi elinizle vermeyi düşünürsünüz. Ama biz hukuk devletiyiz amir yasalar ancak bu yetkiyi veriyor diye de ilave edersiniz.

Ya kurban bayramı et dağıtmaya çıkan Yasin Börü ve arkadaşlarını katlederlerken zılgıt çeken sözüm ona kadın müsveddelerine ceza verebildiniz mi?

Özgecan'ların, Yasin'lerin cenazelerinden kendilerine siyasi getirim elde etmek isteyen sözde muhalefetten hesap sorabilecek misiniz?

O zaman bir yol daha var önünüzde. Kamu vicdanını rahatlatamayacak hükme imza atmak yerine cübbenizi çıkartırsınız bu davada. “Biz insanlığın katledildiği bu davada meri yasalarla hüküm vermek yerine cübbe çıkartmayı tercih ediyoruz” diyebilirsiniz. “Biz cübbelerimizi insanlığın katline seyirci kalmak için giymedik''diyebilirsiniz.

Aymazlığın karşısındaki dik duruşunuz, layüsel siyasetçilerin, seviyesiz atışmalarına, Türk milleti adına adaletin tepkisi olur.

Halkına sorulmadan AB sevdasına kurban edilen hukuk sisteminin hukuksuzluğu devam ettiği sürece daha çok Fatımaları, çöp konteynerlerinden parçalanmış naaşlarını toplarız. Kimi çıkar nutuk atar, kimide dans eder.

 Çağrım tüm erkekleredir:

Allah(cc) Âdem'e “söz”ü vermiş Havva'ya “aşk”ı. Âdem sözün verdiği güçle Havva'nın aşkına sahip çıkmış. Aşkın anası olan Havva'yı dolayısı ile de gücün anası yapmıştır.

Allah(cc) sizi Âdem'in halifesi olarak yaratmış ve aşkın anası olan kadınlarımıza göstereceğiniz saygı Havva validemize, Fatıma anamıza göstereceğiniz saygıdır.

Kadınlarımızı incittiğimizde Fatıma'yı incitmiş oluyoruz. Fatıma'nın incinmesi âlemlerin efendisi, sevgililer sevgilisi Allah'ın(cc) Resulünü(as) incitmiş olursunuz. Kâinatın efendisinin incinmesi kâinatın Rabbinin incinmesidir.

Yarın huzuru ilahide Özgecan'a ne yaptınız diye Resulullah(as) sorarsa ne cevap vereceğiz?

KADINLARINIZ SİZE ALLAH'IN(cc) EMANETLERİDİR. EMANETLERİME NE YAPTINIZ DİYE ALLAH(cc) SORARSA NE CEVAP VERECEKSİNİZ?