Cuma'dan pazara...

Hepsini bir kenara bırakalım, sadece 2 günlük zaman dilimine bakalım...

Van, Elazığ ve Bitlis'te adını büyük harflerle kısalttığımız, hangi adı batasıca olduğunun pek de önemli olmadığı ama sonuç itibariyle hepsinin aynı merkezden beslendiği terör örgütlerinin yapmış olduğu hainliklerde 10'un üzerinde vatan evladı hayatını kaybetmiş; 300'e yakın vatan evladı da yaralanmıştı...

Önceki gece de insanların en mutlu anlarını paylaştıkları o anda, yani düğün anında Gaziantep'te patlattılar...

Gaziantep, şehit Antep oldu...

50'nin üzerinde insanımız hayatını kaybederken, 300'e yakın insanımız da yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Bugün ne olacak, yarın nerede patlama yaşanacak, ertesi gün hangi ilimiz kana bulanacak bilemiyoruz...

Ama bildiğimiz bir şey var...

Ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için 'artık vakit geldi' kanaatinde olan hain eller, önce PKK ile geldiler. Sonra 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdiler. Ardından DAEŞ ile yürüdüler. Baktılar bu milleti sindiremeyecekler. Bu kez güçlerini birleştirdiler. A planı, B planı, C planı derken planların hepsi birleştirilmiş olarak üzerimize yürümeye başladılar. 

Unuttukları veya bilmedikleri en büyük şey ise yüce Allah'ın Kur'an-ı Kerim'de buyurduğu, “Onların bir planı varsa Allah'ın da bir planı var. Şüphesiz, Allah plan yapanların en büyüğüdür. Allah'ın planı, bütün planların üzerindedir” mahiyetindeki ayetti. 

Şimdi, başlıkta sorduğumuz soruya gelelim. 

Ne zaman bitecek?

Sosyal medya profilimizi siyah bir renge bürüdüğümüz zaman bitmeyecek.

Terörü lanetler nitelikteki fotoğrafları sosyal medyada paylaştığımız zaman bitmeyecek.

PKK'ya, FETÖ'ye, DAEŞ'e adı sanı ne olursa olsun farklı terör gruplarına yönelik lanetler yağdırdığımız zaman bitmeyecek.

PKK leşlerinin videosunu paylaştığımız zaman bitmeyecek.

Şanlı bayrağımızın fotoğrafını 'baş koymuşum Türkiyem'in yoluna. Düzlüğüne yokuşuna ölürüm' mesajı ile yayınladığımız zaman bitmeyecek.

Milli birlik ve beraberliğe vurgu yapan özlü sözler paylaştığımız zaman bitmeyecek.

Teröristlerin şehit ettiklerini bildiren haber paylaşımlarına üzgün temalı emojiler eklendiğinde bitmeyecek. 

Tamam farkındayım. Ben bunları yazdım diye de bitmeyecek...

Tamam biliyorum, insanlar birbirileriyle duygularını paylaşmak, içlerinde biriken öfkeyi kusmak, üzüntülerini bildirmek, biraz da taraf belli etmek için bunları paylaşıyor, paylaşacak. Ama yine bitmeyecek...

Teröristlerin yaptıkları, yapacaklarına teminat oluşturuyor. Artık daha büyük şeyler yapmak lazım. Bizim analarımız ağlayacağına, kendini bizden görmeyen ancak bu vatan toprağında kendine de pay çıkarmak isteyenlerin anası ağlasın artık. 

Aynı acıları tadarlar mı, acıyı bilirler mi bilemiyoruz. Lakin bu devran böyle sürüp gitmez, gitmeyecek. 

Allah'ın izniyle meydan bunlara bırakılmayacak, emellerine şartlar ne olursa olsun ulaşamayacaklar. Ama bu şartlarda ne terör bitecek, ne de bu acılar dinecek. 

Onun için, FETÖ / PDY ile nasıl topyekun mücadele ediliyor; bu vatan hainlerini temizlemek için canla başla mücadele veriliyorsa, aynı şekilde PKK / YPD terör örgütü için de gereken yapılmalıdır.