Kadınhanı ilçesinde İSTİKLAL MARŞININ KABULUNUN 99. yıl dönümü kutlaması yapılmış.

Allah bu ülkeye bir daha İSTİKLALMARSI YAZDIRMASIN DİYEN MEHMET AKİF ERSOY  doğru söylemiş ama  bizi yönetenler  bu İstiklal Marşı’nın önemini dahi  insanlara kavratmamak için elinden geleni yapıyorlar.

Bu ülke bu CUMHURİYET yaşatmak şanlı BAYRAĞIMIZ  bu göklerde  dalgalanması için bu ülkenin ne aşamalardan geçtiğini  yüzbinlerce  şehit verildiğinin idrakini önemsemeyen insanlarla bu ülke nere gider bilemiyorum.

İlçede  İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü kutlaması yapılıyor ama daire amirleriyle  geniş kapsamlı değil  okulun birinde.

MHP  İlçe Başkanı Tevfik Yağcı, açıklama yapıyor “Parti olarak bizi davet etmediler. Kaymakam beyi aradım  benim bilgim yok dedi. İlçe Milli Eğitimi aradım, ben söyledim dedi. Programı yapan öğretmeni aradım bana MHP’yi çağırın diye  bilgi verilmedi dedi.” diye  herkes suçu atıyor diyen MHP  ilçe başkanı, bu ülkenin değerleri ile ilgili bir yazı kaleme alıp  yayınladı.

Doğru,  Kadınhanı ilçesinde yayın hayatını sürdüren  ilçesin gazetesi  KADINHANI  SÖZCÜ GAZETESİ  olarak bizi de çağırmadılar. Tamam bize derler yanlı basın taraflı basın diye… Bizim nasıl olduğumuzu ALLAH biliyor. Kimseyi de takmayız. Bu ilçe için doğru neyse onu yaparız.

MHP’nin ilkelerinin vatan, bayrak, millet, İstiklal Marşı gibi konular olduğu, bunları ne kadar önemsedikleri bilinmesine rağmen neden çağırılmadıklarını anlamak mümkün değil.

HİÇ ETİK OLMAMIŞ BEYLER

NE DİYEYİM  OKULLARDA  KAHVALTI YAPIP  MESAHİYE  SAAT 10.30  GELEREK İSE BAŞLAYAN DAİRE AMİRLERİYLE BU KAHVALTIYA  KATILIP  hiç sesini çıkarmayan ilçe KAYMAKAMIMIZA NE SÖYLEYEYİM? 

Sorumlu bulamazsınız, herkes sorumluluktan kaçıyor.

Bu programları kim  organize ediyorsa  işin başı o.

KAHVALTI YAPILAN OKULUN MÜDÜRÜ  OKULUN   büyük bir başarı mı kazandı  okulun Türkiye birincisi falan mı oldu bir yerlerde haberimiz yok.  TÜRKİYEDE OKULDA DERS VARKEN  KAHVALTI YAPILAN  bir okul gösterin , deriz ki öğrencilerle kahvaltı yapıldı. Anlarız onları. Derslere  teşvik etmek için yapılan bir kahvaltı diye ama o da değil.

BİRDE  BU KADINHANINDAKİ EMNİYETİN KAMERALARI  YERE BAKIYOR HAYIRDIR bu kameralar güvenlik için takılmıyor mu  neden kaymakamlık binası önündeki kamera  şehir merkezini gösteren bu kamera neden yere bakıyor. Bu kameranın yere bakması birçok suiistimali akla getirir.