Yıllarca Kemal Bey’in  gaflarını konuştuk durduk, kah  çatısını eleştirdik kah  siyasetini …Bu günlerde de  oldukça eleştirdik neden aday olmadığını sorduk durduk.Ama Kemal Bey bilinenin aksine  akıllı adamdır!  Koltuğunu kimseye kaptırmaz, baktı ki yedi yıl kaybetti bu kez de pek umut yok! farklı bir siyasi oyunu  koydu meydana. Muharrem Bey’i biliyoruz  CHP de   Kemal Bey’e  muhalefet olan (yoluna taş döşeyen)  isimlerin başında geliyor.Kemal Bey hem koltuğunu güvene aldı hem de ayak altındaki çatlak sesleri ortadan kaldırmış oldu.

  Sözde ‘’Millet İttifak’ının  sonu malum,millet karşısında bence dik duramayacaklar  çünkü kazanmak için anlayışlarını tabanlarını bir kenara bıraktılar! halk desteğinden ne kadar nasip alacakları merak konusu, daha önce  de söylemiştim iktidar olmak bunlar için  bir hayal su anda mecliste koltuk kapmaca oynuyorlar. 

    Sayın İnce’de fazla gaza gelip Selahaddin Demirtaş için serbest kalsın naraları atmaya başlamış.Sayın İnce keşke bu oyuna gelmeseydiniz de en azından tabanınızın gözünde ahlaklı CHP’li olarak kalsaydınız.Kemal Beyin tuzu kuru  genel başkanlığı da garantiledi.Sizin de fişinizi çekti elbette ki  Hdp’yi destekler.24 Hazirandan sonra millet vekili bile olamayacaksınız.

Gerçi Demirtaş‘la ilgili  düşünceleriniz gerçekse  size her şey müstahaktır. Mitinginizde hem Mustafa Kemal’in  kurduğu Cumhuriyeti anlatacaksınız  hem de bu cumhuriyeti  yıkmak isteyen, Mustafa Kemalin gönül sızısı Hatay ‘ı en çok roketleyen anlayışı destekleyeceksiniz. Bu millet bunları yemez! Gençliğe, CHP gençliğine bile yediremezsiniz.

Hitabetinize güvene bilirsiniz, hatta arkanızda ki bir gruptan da destek alabilirsiniz ama HDP ile cumhurbaşkanlığına yürüyemezsiniz. O kadar  şehid ailesine ne diyeceksiniz ne vaad edeceksiniz hadi Kemal Bey kıvırmaya alışık! siz bu kulvarda daha yenisiniz  nasıl toparlayacaksınız?  Fazla heyecanlanmayın, fazla gaza gelmeyin, siyaset bunları kabul etmez  sonradan pişman olacağınız şeyleri söylemeyin. Hala kendiniz ve CHP için kurtuluş bileti olabilirsiniz hala CHP ye CHP zihniyetini tekrar kazandıra bilirsiniz!

Eğer mantıklı ve gerçek siyaseti benimsemezseniz, siyaset  sayfasının aralarında kaybolup gideceksiniz.Siyasi belgesellerin manşetinde ’’KEMAL BEYİN  İNCE AYARI‘’ olarak hatırlanacaksınız .