Hakkında hiçbir delil indirmediği şeyleri Allah’a ortak koştuklarından dolayı; inkâr edenlerin kalplerine korku salacağız. Barınakları da cehennemdir. Zalimlerin kalacakları yer ne kötüdür.(Al-i İmran 151)

Hesapların üzerinde hesabı olan, tuzakları bozan, kudreti ve adaleti geniş olan Allah' hamdüsenalar olsun.

Daha öncede yazılarımda defalarca bahsettim ve etmeye devam edeceğim. Dünya Hak-Batıl savaşı üzerine kuruldu. Bunda hiç şüphe yok. Allah azze ve celle Şeytana kıyamete kadar mühlet verdi insanları yoldan çıkarması için. Tarihte olduğu gibi şeytan ve yolundan gidenler, Allah ve Resulünün yolundan gidenler olacak elbet ki imtihan olsun. Hiç şüphesiz her anımızda, her nefesimizde imtihan halindeyiz. Ticaretimizde, evliliğimizde, alışverişimizde, aile yaşamımızda, savaşta, devlet idaremizde dahası her yerde imtihan halindeyiz. O zaman Devlet idarecilerimiz hakkında karar verirken temel ölçümüz bu olmalı. Dost ve düşmanlarımızı bu ölçüde belirlemeliyiz.

ABD Başkanı Donald TRUMP; ‘’Kudüs’ü İsrail’in Başkenti kabul ediyoruz’’ demesi infiale yol açtı. İslâm dünyasından tepkiler çığ gibi büyüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslâm İş birliği Teşkilatı’nın dönem başkanı olarak İslam Ülkelerini Çarşamba günü Kudüs için Olağanüstü zirveye çağırdı.

Halk Bankası genel müdürünü, bakanımızı hatta Başbakanımızı yargılamaya kalkan sözüm ona barışçıl Amerika. Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen’i bağrına basan ve bize teslim etmeyen Amerika. Ayrıca bu ve diğer terör örgütü mensuplarına kucak açan, DAEŞ terör örgütüne 1000 tırdan fazla silah ve teçhizat yardımı yapan Amerika. Rabbim Kahhar sıfatıyla kahru perişan eylesin sizi.

Bunları göre göre hala oyunun farkında olamayanlar maalesef az değil. Hala yok Rıza’ydı, yok bakanın saatiydi, yok Tayyip Erdoğan’ın eniştesi falan yere para gönderdi deyip te ispat edemeyen ve onun arkasına düşenlere şaşıyorum doğrusu.

Cenab-ı Hak Bakara suresi ayet 120 de;‘’Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: "Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur." Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır’’ buyuruyor. Lâkin ne diyor terörist başı Gülen internette dolaşan şu meşhur konuşmasında; ‘’Haçlıların sizi işgal etmesinden korkmayın. Korkmayın, onlar sizin karılarınıza kızınıza ilişmezler, ilişmemiştir onlar’’

Daha başka ne açıklama yapabilir ki? Hala bu adamın yani ipini elinde tutan Amerika’nın arkasından giden azımsanamayacak kadar hain var içimizde maalesef. Merak ediyorum LGBT yürüyüşlerine destek veren vekiller, PKK cenazesine katılıp gözyaşı döken vekiller, cebinden mühimmat çıktığı halde ekmek almaya gidiyordu bahanesiyle propaganda yaptıkları Berkin Elvan ve adalet yürüyüşü yapan onca vekiller Genel Başkanlar acaba Filistin için, kutsal mabedimiz Kudüs için yürekleri sızlıyor mu?

‘’Kişi sevdiğiyle beraberdir’’ buyuruyor sevgili Peygamberimiz. Sevdiklerini, beraber olduğun ve arkasından gittiklerini, kısacası safını belli et be kardeşim. Sen Müslümansın! Sen Türk’sün! Vereceğimiz bir can borcumuz var. O da neden Allah için olmasın?

Selâm ve dua ile