KUTLU DOĞUM ve KADIN YAZARLARIMIZA

                                                                           TEŞEKKÜR

 

         Konya Yazar Kadınlar Birliği olarak, bu ay ki etkinliğimiz de Kutlu Doğumu idrak ettiğimiz şu günlerde biz de biz birlik, bir yürek ve ilahi âşk-ın aşıkları olarak Resulullah'ımızı ( s.a.v ) analım istedik. 

        O' yeşil Kubbe-î Hadra'nın ve En-ulvî misafiri ağırlayan Ravza'nın nurundan, azıcıkta olsa bizde nasibimizi alalım istedik ve En-yüce makâmdan Habibinin hatırına merhamet dileyecek nazımız olsun istedik.

         Belki dedik ; şu dünyanın kasvetinde kararmış gönüllere, acizane ama halisane hislerle yazdığımız yazı ve makalelerle, Resulullah'ın ziyasından nurun alâ nur dökülür diye, dua ettik.

         Her harf, her hece, her kelime ve her cümle ile âlemlerin efendisini en şık ve içten bir şekilde yazmaya niyet ettik ve bu İslam deryasında, bizlerinde bir zerre misali de olsa katkımız olsun diye temenni ettik.

         Keza görüyorum ki, inşaallah çok da iyi ettik !

         Değerli kardeşlerim öncelikle hepinizin Kutlu doğumunu kutluyor ve bu gün ve ayların idrakini layıkıyla kavrayabilmeyi, yaşayabilmeyi ve yaşatabilmeyi tüm kainata ama bilhassa müslüman camiasına nasip etmesi için, Allah'a dua ediyorum.

         Ne mutlu ki bu ayrıcalık ve gururla yaşadığımız her âna değil mi ?.

         Efendim bugün için aslında yazmak istediğim farklı bir konu vardı, fakat böylesi Eşsiz İnci değerindeki bir gün için, yine tekrar ediyorum bir Allah'ın selamına ve Habibullah'ın ( s.a.v ) hatırına, bize yazı-makale gönderen yazar hanımefendilere teşekkür etmekte benim boynumun borcu oldu.

         Dolayısıyla hepsi Konya'mızın gururuydu ve hepsi Hz. Peygamberimizin, Mevlana'mızın, Türk kültürünün, yani kısacası ilmin en güzide temsilcileri olmakla beraber, ben de değerli kardeşlerim ;

         Perihan Akçay,Fatma Polat, Melahat Ürkmez, Tuba Bakiler, Hüzeyme Yeşim Koçak, Nurten Selma Çevikoğlu, Zeynep Dönmez, Müzeyyen Varolve Hilal Seyhanhanımefendilere, lütfettikleri yazılar için gönülden teşekkür ediyor ve bu hizmetlerinin hem bu dünyada hem de ahirette, mükafata ve marifete vesile olmasını, cân-ı gönülden temenni ediyorum.

        Hepsi muazzam bir üslup ve zerafetle yazılmış, yazılardı.

         Ayrıca üç gün boyunca bu yazılarımızın sayfalara aksettirilmesinde, bizlerden yardımlarını esirgemeyen ve bizlere koca koca sayfalarda yer veren başta gazetemiz sahibi sayın Mustafa Arslan ve gazetemizin genel yayın yönetmeni Rasim Atalay kardeşime yeniden teşekkür ediyor, yukarıda zikrettiğimiz dualarımıza kendilerini de dahil ediyoruz inşaallah.

        Nice Kutlu Doğum'larda yeniden buluşmak dileğiyle, Allah'a emanet olunuz efendim.