Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından her hafta düzenlenen Selçukya Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar Bülent Keskin oldu. Turguteli Kültür Sanat Tarih Derneği Başkanı Abdil Bulut, Yunak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Özel, Çayırbaşı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nofel Polat, Beşışıklılar Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Ateş, Turçevder önceki dönem Başkanı Ufuk Turgut Koç, Gönül Gözü Derneği Genel Başkan Vekili Hatice Hale Gürüler, Engelsiz Yazar Büşra Ateş'in yanısıra birçok STK temsilcisi, şair, yazar ve davetlinin katıldığı program büyük ilgi gördü.

Başarı için çalışmanın, en önemlisi de çok okumanın önemine vurgu yapan Program Konuğu Eğitimci Yazar Bülent Keskin, sağlıkçılıktan edebiyatçılığa giden yolculuğunu anlatırken, yazar olmasını babasının kitapları ile çok vakit geçirmesine bağladı. Hazırlamış olduğu sunumla  Gönül Alan (2013), Gönül Veren (2015), Hüzün Kaldı Geriye (2016), Dünyanın Ortasındaki Şehbal (2018) Yüreğimi Yaktıkları Sene 1915 (2019) ve son eseri Bayatkulu'nun Sırrı isimli 6 eserini de kısaca tanıtan Eğitimci Yazar Bülent Keskin sunumunu noktaladı.

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref'in teşekkür konuşmasının akabinde Konya'nın ödüllü yazarlarından Hüzeyme Yeşim Koçak tarafından  Yazar Bülent Keskin'e günün anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Akşehir ve Yunak Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında yayımlanan Dünyanın Ortasındaki Şehbal ve Bayatkulu'nun Sırrı adlı kitaplarını katılımcılara imzalayan Eğitimci Yazar Bülent Keskin desteklerinden dolayı Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'a  teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim