Konya’da, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çeşitli etkinliklerde devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettiren öğrenciler, tiyatro gösterisi sundu. 

Tamamı öğrencilerde oluşan tiyatro topluluğu, önceki akşam Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde Atın Varsa Derdin Var isimli, gösteriyi gerçekleştirdi. Prodüksiyonunu Murat Özgökmen ve Muammer Faruk Yıldırım’ın yaptığı, yönetmenliğini Elif Sağdıç’ın üstlendiği oyuna, sağlık camiası büyük ilgi gösterdi. Murat Özgökmen, Sevde Kart, T. Kürşad Ülgen, Firdevs Şahin, F. Necmettin Can ve Zeynep Yeşilöz’den oluşan oyuncu ekibi, başarılı performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk ve çok sayıda akademisyenin katıldığı tiyatro gösterisinde, oyunculara başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Dekan Göktaş, bu kadar yoğun ders programına rağmen öğrencilerin harika bir iş çıkardığını ifade ederek, “Tıp öğrencilerinin neler başarabileceğini hepimiz biliyoruz. Ancak sanat alanında da harikalar” diye konuştu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim