Yalnızca sesiyle değil yazar kimliğiyle de büyük beğeni toplayan Nazan Öncel'in çıkardığı Yan Yana Fotoğraf Çektirelim albümü büyük bir başarı yakaladı. Özellikle Tarkan'la yaptığı düetler çok beğenilen sanatçı ''Hay Hay'', ''Nereye Böyle'', ''Hokka'' gibi parçalarla müzik listelerin üst sıralarında haftalarca kaldı.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeni sezonun açılmasıyla beraber ilk konserde 2 bin kişi ile salonun tamamen dolması Konya’nın sanata düşkünlüğünü gösterdi.

Türk Pop müziğinin güçlü ismi Nazan Öncel, SKM’de verdiği konserinde en güzel şarkılarını 2 bin kişi ile birlikte söyledi. Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Öncel muhteşem şarkılarıyla dinleyicilerini eğlendirdi. Keyifli konserde güzel sesiyle yüreklere dokunan sanatçı, eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte söylerken güçlü performansı ile sevenlerinden bol bol alkış aldı.

Konya Event’in iş birliğiyle düzenlenen konserde şarkıcıyı canlı dinleyen hayranları Nazan Öncel’in her şarkısını beraber söyleyerek, yeni sezonu coşku ile karşıladı. Selçuklu kongre Merkezi sezona dolu dolu başlarken, sürpriz etkinliklerle yeni sezonda da misafirlerini beklediği belirtildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim