Konya Aydınlar Ocağı Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Ümit’in Ümit Jant Fabrikası’nda biraraya gelen Konya Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri, hasret giderdi. Kitapkurdu Mustafa Sinan Ümit de, Yönetim Kurulu Üyelerine D. Mehmet Doğan’ın “Bir Lügat Bulamadım” ve “Darbeler, Müdahaleler ve Siyasî Sistem” adlı kitaplarını hediye etti.

Mustafa Sinan Ümit, daha sonra Konya Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Balkan, Mehmet Altuntaş ve Hasan Özücan ile toplantıya misafir olarak katılan Gazeteci-Yazar Hikmet Peker ile Prof. Dr. Abdullah Öksüz’e, Büsan Özel Organize Sanayi’sinde bulunan Ümit Jant fabrikasını gezdirerek üretilen jantlar hakkında bilgi verdi.

‘YENİ İPEK YOLU’ DÜŞÜNCESİNE SICAK BAKTIK”

Önsöz’ünü proje koordinatörü İbrahim Dıvarcı’nın kaleme aldığı kitabı “Takdim” yazısında “Türkiye Cumhuriyeti olarak, Çin’den başlayacak ve Avrupa’da bitecek olan Yeni İpek Yolu düşüncesine her zaman sıcak baktık” diyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kervan Belgeseli” ve “Yolların Tanıkları Anadolu Selçuklu Kervansarayları” kitabının, bu alanda çalışacak olanlara yeni ufuklar açacağına inandığını belirterek projede emeği geçenleri tebrik ediyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim