Selçuklu Belediyesi şehrin kültür hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Konya'nın en büyük kültür merkezi olan Selçuklu Kongre Merkezi önemli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  Modern mimari yapısıyla sergi dünyasında yeni bir alternatif mekân olarak hizmet sunan SKM, sergiler için ayrıcalık ve prestij sunarken sanatseverler için sanatın en nadide eserlerinin sergilendiği bir alan olarak hizmet veriyor. Selçuklu Belediyesi'nin vermiş olduğu destekle SKM’nin bu ay ki sergi konuğu kendi kişisel sergisi ile çok değerli Deniz Can İnan. 

Çalışmalarını Konya’da sürdüren ressam, bölgede sanatın ve sanatçının buluşma adresi haline gelen SKM’ de kendi kişisel sergisini açtı. 

1972 yılında doğan sanatçı, resim çalışmalarına 2008 yılında Orhan Cebrailoğlu Sanat Atölyesi’nde başlayarak, şimdiye kadar yurt içinde kişisel ve karma olmak üzere birçok sergide yer aldı. Hobi olarak yaptığı çok sayıda tablosunun yer aldığı sergide yağlı boya, doğa ve portre çalışmalarının yanı sıra manzara eserleri yer alıyor. Can, uzun yıllar tuvaline aktardığı çalışmalarından oluşan kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Ressam Deniz Can İnan'nın çalışmalarından oluşan kişisel resim sergisi, 16 Ekim'e kadar her gün 13.00-18.00 saatleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilişim