Hafta başından itibaren ulusal basında ve sosyal medyada Fenerbahçe maçımızla ilgili çok şeyler konuşuldu. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe ile olan gönül bağı sebebiyle hem hocamıza hem de Konyaspor'umuza karşı çok çirkin ifadeler kullanıldı. Kocaman yatış başlığı altında insanlar kin ve nefretini kusmaktan çekinmediler. Bu art niyetli insanlar bir kez daha gördüler ki Konyaspor bu ligin en onurlu takımlarından. Aykut Kocaman da adam gibi adam... Bize bu gururu yaşatan Aykut Kocaman'a ve kalpleri yüzde yüz şarj edilmiş bir şekilde mücadele eden futbolcularımıza sonsuz teşekkürler. Alnımız ak, başımız her zamankinden daha dik. 

**********************************

 Maç sonrası ulusal basında ve sosyal medyada galibiyetimizi gölgeleme çabaları başladı. Attığımız ilk gol öncesi omuzla kolu karıştıran zihniyetin ofsayt olmayan pozisyonu görmesini beklemek aşırı iyi niyet olur. Kim ne derse desin. Konyaspor'umuz fırtına gibi başladığı maçı kasırga gibi bitirdi. Şampiyonluk adayı rakibine sahayı dar ederek en helalinden üç puanı hanesine yazdırdı. 

MAÇTAN NOTLAR

Bizim için rakip fark etmiyor. Her rakibe karşı aynı sistemle oynuyoruz. Rakibe boş alan bırakmadan ama topla oynamasına müsaade ederek oynuyoruz. Adeta rakibi uyutuyoruz. Ve girilen pozisyonları değerlendirerek sahadan istediğimizi alarak ayrılıyoruz. Maça çok iyi başladık. Geliştirdiğimiz ilk atakta Rangelov ile golü bulduk. Sonrası her zamanki gibi. Rakibin topla oylanması ve bizim çok iyi savunma yapmamız şeklinde geçti. Defansımızın ve kalecimizin bir anlık hatasını iyi değerlendiren Volkan ve Fernandao ikilisi eşitliği sağladı. İlk yarıda akılda kalan iki konu var.Birincisi  Volkan Şen'in tribünleri tahrik etmek için yoğun çaba harcaması ve hakem Çakır'ın buna müsaade etmesi. İkincisi ise rakip teknik direktörün olay çıkarma çabası ve yine Çakır'ın bu durumu görmezden gelmesi.

İkinci yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Yetmişten sonra fizik olarak ayakta kalan bizdik. Rakip maçın sonlarına doğru oyundan düştü. 85'te Rangelov'un başlattığı, Ömer Ali'nin sürüklediği atakta Bajic kafa ile topu Kaptanımız Ali Çamdalı'na indirdi. Kaptanımız önce Mehmet Topal'ı pazara sonra Volkan Demirel'i çarşıya göndererek topu filelerle buluşturdu. Atılan bu gol stadı dolduran taraftarları sevince boğdu. Sonrası ise çok rahattı bizim için. Son düdüğe kadar sıkıntı yaşamadık.Bizi küçük gören ve hakkımızda ileri geri konuşanlara en güzel cevabı verdik. Maçın kahramanı hiç şüphesiz Vukovic. Mükemmel bir oyun ortaya koydu. Her hava topunda O vardı. Çizgiden çıkardığı topla alınan üç puana direkt katkı sağladı.Kimin şampiyon olacağı beni ilgilendirmez. Ben Konyaspor'umuza bakıyorum. Başakşehir'in Trabzon deplasmanında iki puan bırakmasıyla aradaki fark sekize çıktı. Artık ligin üçüncülük koltuğunu kimse bizden alamaz.

 Haftaya can derdinde olan Eses'e gidiyoruz. Her açıdan çok zor bir maç olacak. Bizleri onurlandıran ve gururlandıran teknik ekip ve futbolcularımıza sonsuz başarılar diliyorum.

Her zaman ve daima KONYASPOR.