Sıfır puanlı bir haftayı daha kapatıp hesaplarla geçecek yeni bir haftaya başlıyoruz. Geçmiş performansımıza bakınca BJK maçında alınacak puanlara bonus diyecektik aslında, tabii buna hakemin eyyamcılığı da eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. Amirin hareketinde devreye giren VAR nedense Vidanın pozisyonunda YOK oldu. Gelinen noktada Antep ve Rize maçları alınarak son Alanya maçına ölüm kalım mücadelesi olarak çıkacağımız aşikardı, o yüzden bu maça çok da üzülemedik.

Tabii bizler bu hesabı yaparken futbolcu arkadaşlar ve yöneticiler de umuyoruz ki aynı hesapları yapıyorlardır. Çok büyük hayallerle başlayan sezonda gelinen nokta gerçekten çok can yakıcı. Biz taraftarlar da dahil olmak üzere herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekiyor.

Siyasiler ve bürokratlarımız bu takıma ne kadar sahip çıkabildi? Konyaspor’u sadece seçimlerde ve büyük maçlarda boynuna atkı alıp takip edince görevlerini tamamlamış mı oldular?

Yerel yöneticilerimiz bu gidişata ne kadar müdahil oldular? En azından gidişatla alakalı fikir alışverişi yaptılar mı?

Kulüp yöneticilerimiz bu durumu sonlandırmak için prim vaadinden başka bir şeyler yapabiliyor mu? Ya da herhangi bir planları var mı?

Bülent hocanın kalan 5 hafta için bir planı var mı?

Buraya bir parantez açmak lazım ki Sergen hoca 2 yıl önce her maçta alacağı puanları hesaplanmış ki buna Osmanlı maçında şahit olmuştuk, Şu anki halimizden daha kötü bir durumdan takımı çekip çıkarmıştı.

Futbolcular bu durumda olmayı kendilerine yakıştırabiliyor mu? En kötü zamanlarında 20 bin kişi arkalarındayken ne eksikti ki takım bu hale geldi? Hiç soruyorlar mı kendilerine..

Sivas maçından sonra söylemiştim yine söylüyorum;

Umut varsa mücadele şart.

Yaşanan pandemi sürecinde biz taraftarlar mecburen saf dışı kaldık ama bu camiayı oluşturan bütün güçler artık bir araya gelmeli ve bu kötü gidişe dur demeli, üzerimizdeki ölü toprağını atalım ve kendimize gelelim.

Kalın sağlıcakla.