1 kasım seçimleri için seçimlere katılan siyasi partiler listelerini seçim kurullarına teslim ettiler.eksiklikleri yada yanlışlıkları olanlar varsa yüksek seçim kurulunun kendilerine verdiği sürede tamamlanacak ve listeler kesinleşecek.

Beni asıl ilgilendiren bu seçimlere AKP nin ders almadan gidişi.

Konya listesinde vefasızlık yaptıkları Ahmet Sorgun rötuşunun dışında pek bir şey yok.

Listeyi renklendirecek bir Ali Akmaz yok.

Siyaseten savaşacak Veli Tolu yok.

Hepsinden цnemlisi SP ile ittifak yok.

Yine enaniyet, yine gurur ve kibir.

Dolayısı ile Mustafa Özkafa,Veysel Candan,Lütfi Yalman hatta Mustafa Derbentli yok.

Gurur kibir salt AKP'de değil elbet.SP'de en az AKP kadar enaniyet sahibi.

Daha öncede yazdım üç beş pazarlığı yapmayın diye.Pazarlık yapmanın zamanı değil diye!

20 milletvekili istiyorsa verin sizin bir kaybınız olmaz diye feryat ettik ama nafile.

Şimdi ne olacak?

258 sandalye 268 olsa ne yazar?

Sonunda yine MHP,CHP ve hatta HDP ye ihtiyaç duyacaksınız.

7 haziran seçimleri öncesi ve sonrasında muhalefet; Bütün kırmızı çizgilerini,ideallerini,gururlarını bir kenara bırakıp “seni başkan yaptırmayacağız!”,”seni orada tutmayacağız!”,”senden ve sülalenden hesap soracağız!” Diye Sayın Cumhurbaşkanına tehditler yağdırarak tepinip durdular.Tayyip Erdoğan düşmanlığında anlaştılar.Bu düşmanlık onlarda PKK sevgisi muhabbeti oluşturdu.Kartel medyası,yazarları,televizyon programları PKK'yı size iyi tanıtamadık diye ağıtlar yaktılar.Ellerinde Bixi otomatik silah ve roketatarla dolaşan gençleri “masum” onlarla mücadele eden polis ve askerimize “katil” gösterdiler.ve hatta daha da ileri giderek gelen şehit cenazelerini Sayın Cumhurbaşkanının ihtirasına bağlayacak kadar alçaklaşarak istinasız hepsi ağız birliği ettiler.

Peki, siz ne yaptınız? Tuğrul Türkeş ve Yalçın Topçunun dışında?

Hiç!

Siz değimlisiniz dokuz yüz bin oy daha alsaydık anayasayı değiştirmek için halk oylamasına götürecek çoğunluğu yakalayacaktık diyen.

Siz değimlisiniz; SP ye oy verenlere sitem eden!

Hatta SP ye oy verenlere vebal verip Allaha havale eden.

İşte önünüzde fırsat vardı niye teptiniz?

Efendim! 20 sandalye istediler.

Siz çözüm olsun,barış olsun diye siyasi hayatınızı bile risk etmekten çekinmeden,milletin rahat ve huzuru bulsun diye önce OSLO, sonrasında açılım, daha sonra çözüm süreci diye terörist başı,yardımcıları,ve TBMM uzantısı parti ile çekinmeden görüşen siz değimlisiniz?

Aman huzur ve barış bozulmasın diye Cizre'de,Silopi'de,Yüksekova'da  tavizler veren siz değimlisiniz?

O insanlardan esirgemediğiniz hoşgörü ve yaklaşımı kendi öz kardeşlerinizden niye esirgediniz?

Gelelim SP ye!

Nereye kadar bu inatlaşma ve kavga?

Sayın Kamalak "Allah korusun eviniz yanarken itfaiye erinin kimliğini, kişiliğini sorgulamazsınız. Şu an ülke yanıyor. Bu ülkedeki yangını söndürebilmek için 'Ben de varım' diyen herkesle ittifak yaparız" diyor.

Aslında bu sözü daha önce Konya'ya gelen SP nin  büyüğü sarf etmişti.

Bende hoş geldin için yanına gittiğimde kulaklarımla duymuştum.”Herkesle” derken sanırım seçiçi davranır diye düşündüm ama sayın Kamalak kimliğe de bakmayacağını söyleyince HDP dahil Vatan Partisi TKP falan herkes giriyor bu kavramın içine.

Peki adama sormazlar mı bu kadar hoş görülüsünüz, bu kadar ülke seversinizde niye AKP ile “illa da 20 milletvekili” diye direttiniz?

20 milletvekili alamayınca anlaşma olmadı.

Şimdi ülke yanmıyor mu?

Yangın söndü mü?

Ülke yanıyorsa sizin 20 ihtirasınız; Sizi bu yangından sorumlu tutmayacak mı?

Yine adama sormazlar mı?

Hocamızın emaneti Fatih'e niye katlanamadınız?

HDP ile ittifak yapacak kadar ülke seversinizde kendi evladınız Numan kurtulmuşu niye harcadınız?

Ali Güneri ağabeyin oğlu Teoman Rıza Güneri'yi arayıp sordunuz mu?

Turhan Alçelik,Şeref Malkoç'a ne oldu?

HDP kadar değerleri yok mu idi ki bir çırpıda harcadınız.

 GİK`e giremedik diye, Önder SAV ile kol kola girip, mahkemelerden hakimlerle genel merkez baskını yapanlar siz değimliydiniz?

11 Temmuz kongresini 16 dava açıp mahkemeye verip, kongreyi, tüzüğü, Gik`i iptal ettirecek kadar hoşgörünüz nereye gitti? 

Genel Başkanın yetkilerini aldırıp partiyi Kayyuma devrettirirken hoşgörünüz ve işbirliği duygularınız neredeydi?

 

 

Rahmetli Erbakan hocamızın rahatsızlığını istismar edip gıyabında bu kararları aldınız.Hocamı da yaptığınız dezenformasyonla yanılttınız.

Hulasa ben, bu siyasetten tiksindim. 

Sayın Cumhurbaşkanının “Dьnya beşten bьyьktьr” demesi ile hocamızın deyimi ile “yeni bir Dьnya” demesi arasında ne fark vardır? 

Bak hocam ne diyor!

“Farz et ki sen Hz. Peygamber (sas)'in Bedir Savaşını yaptığı gün o civarda develerini güden bir çobansın. Efendimiz Aleyhissalat Vesselam ile Ebu Cehil taraftarları Bedir Kuyuları yakınında savaşa tutuşmak üzereler!

Eğer, sen “Şöyle bir yüksek tepeye çıkayım da yaşanan savaşı seyredeyim” dersen kâfirler zümresinden olursun.

Eğer, “Yarabbi, bunlardan kim haklı ise ona yardım et” diye dua edersen, yine kâfirlerden olursun. Çünkü sen bu dünyaya hangisi haklı, hangisi haksız bilmek için gönderilmişsin. Bu ayırımı, haklı-haksız, hak-batıl ayırımını yapamayan mümin olamaz.

Eğer, “Yarabbi, Peygamberin Hz. Muhammed (sas)'a yardım et, onu muzaffer kıl” diye dua edersen günahkâr bir fâsık olursun. Çünkü o dua etme zamanı değil, eyleme geçme anıdır.

 

Eğer hakiki bir mümin isen yapacağın şudur: Olaydan haberdar olur olmaz, yerinden öyle bir fırlayışla fırlayacaksın ki, savaş alanına kadar birkaç kez yüzüstü yere kapaklanacaksın. Eline ne geçerse, ne bulursan onunla saldıracaksın!”..

 

Müslümanlar bir savaşın içinden geçiyor. Sayın Kamalak'ın dediği gibi ülke yanıyor!

PEKİ SİZ! 20 MİLLETVEKİLİ ALAMADIĞINIZ AKP KARŞISINDAMI YER ALACAKSINIZ?

Benim ülkem bölünme noktasına gelmiş, salyalarını akıtarak izleyen emperyalistlerin müstemlekesi olmak üzere.

Ülkemin seçilmiş Cumhurbaşkanı linçe tabi tutulmuş.

İşte bu sebepledir ki!

Ben oyumu geçen sefer olduğu gibi yine Tayyip Erdoğan için kullanacağım.

Sarayda onu yalnız bırakmayacağım.

Muhalefet,dış güçler,terör örgütlerinin; Sayın Cumhurbaşkanımızı linç etmesine bir oy vererek karşı duracağım.

Sayın Cumhurbaşkanının “Dьnya beşten bьyьktьr” demesi ile hocamızın deyimi ile “yeni bir Dьnya” demesi arasında ne fark vardır?

Yine hocam diyor ki!

 “Bakın huzurlarınızda inanarak söylüyorum: Dünyanın bu gidişatı karşısında hiç kimse İslam birliğinin kurulmasına mani olamayacaktır. Bu kaçınılmaz bir zarurettir. İslam birliği mutlaka ama mutlaka kurulacaktır.” 

 “Milli Görüş ne demektir? bütün insanlığın saadeti için yeryüzünde hakkın ve adaletin hâkim olması gayesiyle hep beraber disiplinli bir topluluk olarak çalışma görevini ifa etmek milli görüşün şiarıdır. Buna bizim inancımızda cihat denir.”

Demesi ile; 

Tayyip beyin Dünyanın gözü önünde canlı yayında İsrail Cumhurbaşkanına “ONE MİNUTE” demesinin arasında ne fark vardır?

Bunu kuracak tek gücün milli görüş olduğunu ve milli görüşün bu insanların gözyaşını silecek tek umut olduğu gerçeğini,Sarayın 400 milletvekili istemesinin temelinde yatan gerçeği AKP ve SP el birliği ile yok ettiniz.Siz “bu ülkenin tek kurtuluşu bu insanların elinde” umudunu yitirttiniz.Biriniz “aç” ve “haris”,diğeriniz “tamahkar” davrandınız.Arasatta bıraktığınız bu ümmet yarın huzuru-ilahide her ikinizden de davacı olacaktır bunu bilesiniz!

ŞİMDİ YATTIĞINIZ YERDE “CİHAT” İBADETİNİ NASIL YERİNE GETİRECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM!  

Sosyal medyada sarışın, uzun saзlı bir hanımın 1000 beğeni aldığı,yediği yemeği paylaşanların yьzlerce beğeni alıp altına yapılan malayani yorumların yapıldığı bir ortamda bizim yazılarımızın 10 beğenide kalması  durumumuzu цzetlemiyor mu?

BENCE KALEMİ KIRIP TORUN BÜYÜTME ZAMANIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.