Konya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde açtığı Kafem’lerle şehrin sosyal hayatına renk katıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezinde 9 noktada açtığı Kafem isimli işletmeler, kalitesi, uygun fiyatları ve güler yüzlü hizmetleriyle büyük ilgi görüyor.  Kafem şehrimizde kaliteli hizmet veriyor.

Kafemlere giden bir vatandaş olarak  Kafem personelin davranışları insanı evinde hissettiriyor. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kafemlerle amaçladıklarını şu ifade ile dile getiriyor; “Kafemler'den ve belediye işletmelerimizden maksadımız, halkımızın kaliteli, temiz ama hesaplı hizmet almasını sağlamak. Bu işletmelerimiz, farklı konseptleriyle halkımıza güzel hizmet veriyor...”  

Gitmiş olduğunuz her Kafemler'de aynı duyguları ve hizmetleri görüyorsunuz.  özellikle kışın Meram’a gidilmez algısını yıkarak Meram Köprüsünde açmış olduğu  Çamlıbel Kafem, Meram'ı hem yaz aylarında hem de kış aylarında görmek isteyenler için unutulmaz fırsat.

Sayın Akyürek’in Meram Köprüsü civarında güzel sürprizleri var. İnşallah onlar da açılınca Meram'ın temiz havasını daha çok hissedeceğiz.  Sayın Başkan ve ekibinden özellikle Mevlana Meydanı civarında bir KAFEM açmasını özellikle rica ediyorum.

Konya Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında Konya Mutfağı markası ile Akyokuş Park, Mevlana Caddesi ve Türk Yıldızları Parkı Uçak Restoran’da hizmet veriyor. Bu marka ise Konya Mutfağını tatmak isteyen yerli ve yabancı misafirler olmak üzere , Konyalı vatandaşlara Konya’nın yöresel hizmetlerini sunuyor. İnşallah Konya Mutfağı markasını şehrin hemen her yerinde görmek nasip olur. Şimdi diyeceksiniz bu Kafemleri nerede bulacağız?

Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine bağlı olarak hizmet veren Kafem; Akyokuş Park, Meram Çamlıbel, Japon Parkı, Evliya Çelebi Parkı, Türk Yıldızları Parkı Uçak Restoran, Necmettin Erbakan Parkı, Konevi Meydanı, Konya Bilim Merkezi, Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde hizmet veriyor. İnşallah yakın zamanda Ecdat Bahçesi-Kalehan’da Kafem ve Konya Mutfağı, Meram Tavusbaba’da da Kafem hizmete girecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine bağlı işletmeler olarak; özellikle öğrencilere yönelik Kültürpark İl Halk Kütüphanesi terasında ve Aliya İzzebegoviç Bilgehanesi’nde kafeterya hizmeti verilmekte.

Diğer işletmeler ise; Camlıköşk Aile Çay Bahçesi, Alaeddin Tepesi Aile Çay Bahçesi ve Alaaddin Tepesi Şehitlik Aile Çay Bahçesi.

Konya’nın Taşkent İlçesi’nde de Pirlenkondu Otel’i tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, iştirakleri vasıtasıyla 4 yıldız kapasitesindeki bu oteli de işletiyor.

Büyükşehir tüm işletmeler ile yapmak istediği hem Konyalılara hem de misafirlere uygun fiyata, konforlu hizmet sunmak. Kafemler şehrin bir markası oldu, inşallah da ilçelerde de yayılmaya devam edecek. Bu bakımdan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i çalışmaları için kutluyorum.

Kafemler her yönüyle Konya sosyal yaşamı için bir değer bu değerlere sahip çıkmakta biz Konyalıların görevi....

Sağlıcakla kalın....