İnsan sağlığı her şeyin önünde gelir, iyi bir ülke, büyük bir ülke olacaksak sağlıklı nesiller yetiştirmeliyiz.

Bu hafta Kadınhanı Refik Sayime Koyuncu Devlet hastanesine gittim.

Devlet hastanesinde 

Çok önemli  iki bölüm doktoru yok: GENEL CERRAHİ UZMANI, KADIN DOĞUMCU. Bu  iki bölüm yok.

Yeni nesillerin sağlıklı olması için ÇOCUK DOKTORU DA YOK 

Çocuk doktoru  görevlendirilmeyle  gelip gidiyor iki gün  kadın hanında ise üç gün kadrosunun olduğu hastaneye gidiyor.

DİŞ DOKTORU YOK. Üç kadrosu olduğu halde  su anda tayini çıkan  bir doktorla idare ediliyor oda ilişiğini ketsimi dişi de kapatın.

AİLE HEKİMİ UZMAN KADROSO VAR İKİ ADET DOKTOR YOK 

DÂHİLİYE BÖLÜMÜ İKİ KADRO VAR BİR DOKTOR VAR 

ULTRASON YOK 

Simdi ben bunları yazdım ya Sağlık İl Müdürlüğü kızacak.

Görüyoruz doktor yok var dersek ALLAH  öbür tarafta  herkese soracak  ne diyeceğiz?  

Kaç aydır bu Kadınhanı Devlet hastanesinin sorunu yani söylemeyelim mi burada insanlar yaşamıyor da  hastaneye baksa yaratıklarımı muayene olmaya geliyor? 

Kadınhanı halkı da  insan Devletine vergi veriyor, seçimlerde oy veriyor  bu bayrak için bu vatan için ölüyor, içtiği suyun parasını, ürettiği çöpün kullandığı kanalizasyonun parasını veriyor biz marstan falan gelmedik.

Kapatın hastaneyi  hastalar otobüse binsin Konya'ya gidip değişik hastanelerde  muayene olsun  sizin de kafanız ağrımasın biz de ikide bir "doktor yok su yok bu yok" diye yazmayalım.

Bu hastane hayır severlerin parası ile yapıldı hastaneye emek veren emeğini  esirgemeyen bir de başhekimimiz var bu hastanenin büyümesi içinde elinden geleni yapıyor adama bir yardımcı olalım. 

İnanın gidip de bu doktorların var mı yok mu diye sormadım başhekime   hastane içerisinde bir araştırdım  gerçekleri yazıyorum. 

Yine diyecekler doktor var hastanede .

Buradan sayın Valime de sesleniyorum; sağlık çok önemli  herkese lazımdır olmazsa olmazdır. En güzel hizmet insanların bulunduğu yerde yapılan hizmettir  yok biz yanlış düşünüyorsak kapatın hastaneyi  insanlar muayene olacak yer bulur.