Geçtiğimiz Cuma oldukça önemli  bir  hareketle sarsıldı bütün dünya. Kimyasal silah kullanılması  bahane edilerek Suriye vuruldu .Hepimiz kendimizce şu soru için cevap  arıyoruz ;bu kimyasal silahları atanda bir üretende! Peki neden bomba patlayan  topraklar hep Müslüman coğrafyası? Batı kendince kimyasal silaha  cevap verdi, 200‘ü aşkın kimyasal saldırıdan sonra! Şimdi biraz perde arkasını aralayalım atladığımız bir şey var Yahudiler! Kimse bunlardan bahsetmiyor , coğrafyanın içinde olmalarına rağmen birkaç cılız ses dışında isimleri zikredilmiyor bile.ABD’nin bombaladığı  noktalara dikkatli bakalım , açalım haritaları inceleyelim uyanık olalım uyanık! Evet kimyasal silah merkezlerini bombaladılar  ama neden hep İsrail’in sınırlarındaki  noktaları  seçtiler  yada zaten Rusya  bu noktaları  boşaltmışken neden boş alanlar bombalandı .

   Daha öncede bahsetmiştik Batı İsrail’i koruma altına alıyor , güçlendiriyor  aslında İsrail’i vuracağını açıklayan Ruhani’nin  güçlerini bombalıyor! gördüğümüz üzere  kimyasal silahtan ölen masumlar kimsenin umurunda değil!  Tarihe de  dikkat arkadaşlar! o gün Leyl-i Miraç ‘tı  bizim için o gün günlerden Kudüs ‘tü  ve yeni bir tarih daha 15 Mayıs İsrail’in kuruluş yıl dönümü  14 Mayıs’ta başkentlerini Kudüs’e taşıyacaklarını  iddia ediyorlar  bunlar rastlantı olamaz ! Kimyasal silah bahane edilerek İsrail işgali meşrulaştırılamaz!  Unutmayalım unutturmayalım !!!

        Sayın Erbakan’ın çok isabetli bir sözü var:’’Ben her taşın altından bir Yahudi çıkar demiyorum ama Yahudi hiçbir taşın altını boş bırakmaz!’’ çok isabetli bir söz,  her kaldırdığımız taşın altında  Yahudiler var dünyayı onlar yönetiyorlar. Yahudi locası!!! Trump’ın Suriye’den çıkacağım ifadesinden  Rejimi vuracağız açıklamasına gelmesinin arkasında da bu lobi var! (PENTAGON)  Kendileri  sözde vaad edilmiş toprakları istiyorlar müttefiklerine de petrol yataklarını, Akdeniz’i teklif ediyorlar. Esed ‘de bahane , ölen masumlarda 

   Gelelim ABD ‘ye  Rusya’nın boşalttığı alanları  vurarak  hem kimyasal silaha  karşılık verdi hem de hiçbir sivile zarar vermedi! Yani teröristlerle kol kola ABD imajını silmeye çalıştı . Başardılar mı  tartışılır biz olaya bu pencereden bakıp bu pencereden değerlendiriyoruz . Neden bu kadar geç  kaldınız  yada neden Türkiye’ye  kulak vermediniz . Yoksa o zaman çıkarlarınız mı  tehlikeye girerdi . Türk milleti için ABD her ne yaparsa yapsın  zalimdir ve Esedi’de kendi çıkarları için vurmuştur.Tarihi sömürmeyle geçmiş  İngiltere’ den bahsetmiyoruz bile …

Suriye’ye dönecek olursak   herkes kendi tarafını  yönetimde görmek istiyor.Mazlumların tek sesi ise Türkiye. Katil Esed’ in vurulmasını destekliyoruz ( hep destekledik)  Esed’e politika camiasından katil diye seslenen ilk liderin Cumhurbaşkanımız olduğunu da  hatırlatalım . Ama batının gizli planlarının hepsinin karşısındayız kınıyoruz ve samimiyete davet ediyoruz .Bu müdahaleler  bununla kısıtlı kalmamalı  bölgede  yerel bir yönetim oluşturulup  desteklenmeli  bölgede istikrar sağlanmalı.  

 Gelelim İsrail’e hangi  planı yaparsa yapsın hangi adımı atarsa atsın   Kudüs Türkiye için kırmızı çizgidir . Bunu göze almalıdır Kudüs yaptırımı olursa  hem Suriye’deki oyunlar değişir hem de İsrail de ki! 15 Temmuz da sokağa dökülen  millet bu sefer Kudüs’ e bir gece yürüyüşü gerçekleştirir , gerçekleştirmelidir .