Fitne ateşi: Habil ve Kabil ile başlar. Şeytanın yaktığı fitne ateşi kardeş katliamını gerçekleştirmiştir. Kabil kardeşi Habil’i öldürmüştür. Dünden bugüne fitne ateşi daha çok İslam coğrafyasında yakılmakta ve körüklenmektedir. 

Fitne ateşi: Şeytan, iblis fitne ateşini yakıyor. Şeytanın aveneleri iş birlikçileri siyanist Yahudi ile müşrik haçlı körüklüyor. Bu sebeple İslam coğrafyasında kan, barut, gözyaşı, zulüm, göç, sönen ocaklar boşalan yerler her geçen gün daha da çoğalıyor, daha da büyüyor. Bazı gafil, uşak yöneticileri de aval aval bakıyor. Vicdanı körelmiş kulağı sağır. Buda yetinmiyormuş gibi iblisin işbirlikçileriyle el ele gönül gönüle…

Ahir zaman şeytanların boynuzları:

Allah resulü (s.a.s) bir hadis-i şerifinde “Ahir zaman şeytanların boynuzları doğmaktadır” buyurmuştur. Hadis-i şerifin yorumunda ahir zaman şeytanlarının boynuzlarından nıurad fitneciler ve fitnelerdir. Her bir boynuz fitnelir fitnecidir. İslam coğrafyasının karnı bu boynuzlara delik deşik edilmektedir. 

Fitne ateşi: Siyonist Yahudi’nin müşrik haçlı sırtlarının yaktığı ve körüklediği bu ateşle İslam coğrafyasının her köşesi birer Kerbela olmuştur. Akan kardeş kanıdır Müslüman kandır. Aziz vatanı kirleten ele pis terörist kanıdır.

Unutmayalım ki:

İslam düşmanlarının, bil hassa İslam’ın asırlarca üç kıtada alemdarlığını, bayraktarlığını yapan Müslüman Türk milletinin amansız, barışmaz düşmanının en büyük korkusu Müminlerin gerçek manada kardeş olmasıdır.

Yüce Allah şöyle buyuruyor:

Müminler, ancak kardeştirler. (İslam kardeşi, din kardeşidirler) onun için iki kardeşimizin arasını düzeltin. Allah’a karşı gelmekten sakının. Böylece rahmet edilenlerden olursun. İşte, imanda birlik, vatanda dirlik bu ilahi hükme bağlıdır.

Rabbani uyarı:

Allah’a ve Resulüne itaat edin (Allah Resulüne emir ve yasaklarını mutlak uyun. Allah’ın yolundan ayrılmayın. Allah’ın ipine (kur-ana) sımsıkı toptan sarılın sakın ha ayrılmayın.) Niza etmeyin. (birbirinizle kavga etmeyin. Çekişmeyin, ceddelesmeyin, birbirinizin (Allah’ın evini) yıkmayın, birbirinizin yoluna mayın döşemeyin, tuzak kurmayın, çukur kazmayın. Siyasi gayr-i siyasi konuşmalarınızda dilde edepli, gönülde edepli olun din kardeşliği bağını koparmayın.) korkuya düşerseniz (süper güçlerle savaşamazsınız, ambargolarına dayanamazsınız.) Rüzgarınız gider (gücünüz gider, ekiniz gider, devletiniz gider, bağımsızlığınız gider, bayrağınız iner, ezanınız diner, vatanınız gider.) Sabrediniz, (sabit kadem olunuz, kıyam ediniz, dik durunuz, milli olunuz, ümmetlik şuurunu kaybetmeyiniz. Yerli yabancı düşmanlara karşı uyanık olunuz, saldırılarına göğüs geriniz. Yılgınlık göstermeyiniz, cesur olunuz. Biliniz ki: Allah sizinledir.) Bu ayeti (Enfal 46) bu ilahi uyarıyı, bu Rabbani hükmü Müslümanlar ne zaman idrak edecek de bütün sinsi hain planları bozacak, Siyonist, haçlının canına ot tıkayacak. Bunun için öncelikle kan bağı ile din bağı kardeş olacak, kardeşlik bayrağını, sancağını insanlığın burcuna dikecek. Şu gerçeği asla unutmamalıdır: kan bağı kardeşliğinde düşmanlığa yer bulunur, açık kapı bulunur. Zira hadis-i şerifte, şeytan insanın damarlarında dolaşır. Buyrulmaktadır. Din bağında Allah’ın ipinde düşmanlığa yer yoktur. Şayet Rabbini uyarılara kulak tıkanırsa, umursanmazsa, gaflete olunursa Rabbini yardım kesilir. İslam’ın zuhurundan itibaren çıkarılan fitnelere karşı İslam düşmanlarına karşı Allah Müslümanlara bil hassa asırlarca İslam’ın bayraklığını yapan i’lay-ı kelimetullah için cepheden cepheye koşan, yüzbinlerce bu uğurda şehitler veren Müslüman Türk milletine yardımı eksik olmamıştır. Bu gerçeği Maide suresinde şöyle beyan buyurmaktadır: (İslam düşmanları) her ne zaman savaş için bir kıvılcım tutuşturulsa ateş yaktılarsa Allah onun söndürdü…>>- Maide 64- 

   Rabbani uyarının devamı:

Hainlerden taraf olmayın, onların sözcüsü, avukatı olmayın. Kardeş olun kardeş. Biz sana, (ey Muhammed) kitabı (kur’an-ı) hak olarak indirdik ki insanlar arasında Allah’ın sana gösterdiği şekilde hüküm versin. Sakın hainlerin savunucusu olma!>> -Nisa 105-

Sakın ha haçlıdan taraf olmayın. Allah’ın Resulün kulak verin. Allah Resulü (s.a.s) buyuruyor ki: “Nusırtü bissaba ve ühliket adün biddebür.” Yani ben sabah rüzgarıyla yardım oldum, yardım gördüm. Batı rüzgarıyla helak oldum.

  • Sabah yeli: Efil efil eser, zikre, tesbihata iklim olur kalbi ruhu çalıştırır, gönlü coşturur, idraki açar.
  • Batı yeli: Üşütür, poyrazdır, huzursuz eder.
  • Mecazen batı rüzgarı: Fitne gibi eser, huzursuzluk doğurur, tuzaktır, sinsi plandır, yakar, yıkar, tarumar eder.

1400 küsur sene önce Allah vahiyle dünün Müslümanlarını uyarmıştı. Bugünün Müslümanların da uyarıyan yarının Müslümanların da uyarmaktır. (Al-i İmran) “Ey bütünüyle iman edenler! Sizin dışınızdakileri, (Siyonist Yahudileri cani hain zalim vampir haçlıları) sırdaş edinmeyin. Size kötülük yapmaktan geri durmazlar. Sizi sıkıntıda olmanızı isterler. Kinleri ağızlarında (salya salya) dökülür. Mutlak göğüslerinde (kalplerinde perde arkasında) gizledikleri (kinleri, düşmanlıkları, hainlikleri, zalimliklerini) daha büyüktür. 

1071’de başlayan 1453’de zirve yapan, son askeri harekatla dünyaya askeri dehasını, kahramanlığını, insanlığını, medeniliğini göstererek ispatlayan Müslüman Türk milletine karşı kinleri ağızlarından salya salya dökülmeye başladı. Meclislerinde, Senetolarında, idari kademelerinde, en üst mekanlarında, çeşitli kuruluşlarında ve bunların uşaklığını yapanlarında akan salyalar dünyayı kirletmektedir. 

Kulaklara küpe uyarıları:

Size bir iyilik dokunsa (Siyonist Yahudi’nin, tek dişi kalmış canavar haçlının ve hempalarının) fenalarına gider. (Sizin kalkınmanıza, ekonomik bağımsızlığına ve gücünüze asla tahammül edemezler.) Karşınıza bir kötülük maddi ve manevi sıkıntılar, kaos, fitne, kan, yıkım) gelse onunla sevinirler. Eğer sabrede ve Allah’tan gereğince korkarsanız onların hileleri (tuzakları, sinsi planları, hainlikleri, zorbalıkları, zalimlikleri) hiçbir zarar veremez. Çünkü Allah onları amelleriyle (kötülükleriyle) kuşatmıştır.>>Al-i İmran 118-

Ey iman edenler sizler kendinizi düzeltmeye bakın (Rabbani talimatlara uyun. İlahi uyarılara kulak tıkamayın kardeş olun, gerçek mümin olun, Bir olun, diri olun iri olun tek ümmet olun. Siz doğru gittikten sonra (istikametinizi Allah’a doğrulduktan sonra) sapanlar dalalete lan haçlılar, gazaba uğrayan Siyonistler ve bunların uşakları kuklaları) size bir veremez.

Ey Allah erleri!

1-Siz, inancınızın tarihi misyonunuzun, sorumluluğunuzun gereği içinizde fitne ateşi yakınlara fırsat vermeyin. 

2-Şeytanın iblisin işbirlikçisi Siyonistlerin ve müşrik haçlıların dünyayı yakacak fitne ateşinin fitilini tutuşturmak için pusudalar. Bugüne kadar ki yakınlar birer kıvılcım idi yakılacak fitne ateşinin büyüklüğünün dehşetini Allah Al-i İmran suresi 118. Ayette 1400 küsur sene önce haber vermişti. “göğüslerinde sakladıkları düşmanlık (yakıp yıkma oluk oluk kan akıtma) daha büyüktür…”