Fitne Ateşi: Habil ve Kabil ile başlar. Şeytanın yaktığı fitne ateşi kardeş katilliğini gerçekleştirmiştir. Kabil kardeşi Habil’i öldürmüştür. Dünden bugüne fitne ateşi daha çok islam coğrafyasında yakılmakta ve körüklenmektedir.

Fitne ateşi: Şeytan, İblis, fitne ateşini yakıyor. Şeytanın işbirlikçileri Siyonist, Yahudi, ile müşrik haçlı körüklüyor. Bu sebeple islam coğrafyasında kan, barut, gözyaşı, zulüm, göç, sönen ocaklar, boşalan yerler her geçen gün daha da çoğalıyor, daha da büyüyor. Bazı gafil uşak, yöneticiler de aval aval bakıyor. Vicdanı körleşmiş, kulağı sağır. Bu da yetmiyormuş gibi iblisin işbirlikçileriyle el ele, gönül gönüle.

Ahir zaman şeytanın boynuzları: Allah Rasulü (SAS) bir hadis-i şerifinde “Ahir zaman şeytanlarının boynuzları doğmaktadır” buyurmuştur.

Hadis-i şerifin yorumunda ahir zaman şeytanlarının boynuzlarından murad, fitneciler, fitnedir.

Her bir boynuz fitnedir, fitnecidir. İslam coğrafyasının karnı bu boynuzlarla delik deşik edilmektedir.

Fitne ateşi: Siyonist yahudinin müşrik, haçlı sırtlanlarının yaktığı ve körüklediği bu ateşle islam coğrafyasının her köşesi birer Kerbela olmuştur. Akan kardeş kanıdır, Müslüman kanıdır. Aziz vatanı kirleten de pis terörist kanıdır.

Unutmayalım ki: islam düşmanlarının bilhassa islamın asırlarca üç kıtada alemdarlığını, bayraktarlığını yapan Müslüman Türk Milletinin amansız barışmaz düşmanının en büyük korkusu müminlerin gerçek manada kardeş olmasıdır.

Yüce Allah şöyle buyuruyor:

Müminler ancak kardeştirler. (İslam kardeşi, din kardeşidirler) Onun için ki kardeşinizin arasını düzeltin… Allah’a karşı gelmekten sakının böylece rahmet edilenlerden olursunuz.

İşte imanda birlik, vatanda dirlik bu ilahi hükme bağlıdır.

Rabbani Uyarı:

Allah’a ve Rasulüne itaat edin. (Allah ve Rasulünün emir ve yasaklarına mutlak uyun. Allah,’ın yolundan ayrılmayın. Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Toptan sarılın sakın ayrılmayın.)

Niza etmeyin. (Birbirinizle kavga etmeyin. Çekişmeyin, cebelleşmeyin, birbirinizin kalbini (Allah’ın evini) yıkmayın. Birbirinizin yoluna mayın döşemeyin, tuzak kurmayın, çukur kazmayın, siyasi ve gayri siyasi konuşmalarınızda dilde edepli, gönülde edepli olun. Din kardeşliğinizin bağını koparmayın.)

Korkuya düşerseniz (süper güçlerle savaşamazsınız, ambargolarına dayanamazsınız)

Rüzgarınız gider. (Gücünüz gider, erkiniz gider, devletiniz gider, bağımsızlığınız gider, bayrağınız iner, ezanınız susar, vatanınız gider.)

Sabrediniz (sabit kadem olunuz, kıyam ediniz, dik durunuz, milli olunuz, ümmetlik şuurunu kaybetmeyiniz, yerli yabancı düşmanlara karşı uyanık olunuz, saldırılarına göğüs geriniz, yılgınlık göstermeyiniz, cesur olunuz, biliniz ki Allah sizinledir.)

Bu ayeti (Efat 46), bu ilahi uyarıyı, bu Rabbani hükmü Müslümanlar ne zaman idrak edecek de bütün sinsi hain planları bozacak, siyonistin, haçlının çanına ot tıkayacak?

Bunun için öncelikle kan bağı ile din bağı kardeş olacak, kardeşlik bayrağını, sancağını insanlığın burcuna dikecek.

Şu gerçeği asla unutmamalıdır. Kan bağı kardeşliğinde düşmanlığa yer bulunur, açık kapı bulunur.

Din bağında, Allah’ın ipinde düşmanlığa yer yoktur. Şayet Rabbani uyarılara kulak tıkanırsa, umursanmazsa, gaflette olunursa Rabbani yardım kesilir.

İslamın zuhurundan itibaren çıkarılan fitnelere karşı, İslam düşmanlarına karşı Allah Müslümanlara bilhassa asırlarca islamın bayraktarlığını yapan, İlay-ı kelimetullah için cepheden cepheye koşan, yüzbinlerce bu uğurda şehitler veren Müslüman Türk Milletine yardımı eksik olmamıştır. Bu gerçeği maide süresinde şöyle beyan buyurmaktadır. “(İslam düşmanları) her ne zaman  savaş  için bir kıvılcım tutuşturdularsa, ateş yaktılarsa Allah onu söndürdü” Maide-64

Rabbani uyarının devamı:

  1. Hainlerden taraf olmayın. Onların sözcüsü, avukatı olmayın. Kardeş olun kardeş.

Biz sana (Ey Muhammed) kitabı (Kur’an-ı) hak olarak indirdik ki, insanlar arasında Allah’ın sana gösterdiği şekilde hüküm veresin. Sakın hainlerin savunucusu olma. Nisa-105

Sakın ha haçlıdan taraf olmayın. Allah’ın rasulüne kulak verin. Allah rasulü (SAS) buyuruyor ki “ Nusırtü bissaba ve ühliket adün biddebür” yani “ben saba rüzgarlarıyla yardım olundum, yardım gördüm. Batı batı rüzgarıyla helak oldu.”

Saba yeli: Efil efil eser, zikre, tesbihata iklim olur, kalbi ruhu çalıştırır, gönlü coşturur, israkı açar.

Batı yeli: Üşütür, poyrazdır, huzursuz eder.

Mecazen batı rüzgarı: fitne gibi eser, huzursuzluk doğurur, tuzaktır, sinsi plandır, yakar, yıkar, tarumar eder.

1400 küsür sene önce Allah vahiyle, dünün Müslümanlarını uyarmıştı. Bugünün Müslümanlarını da uyarmaktadır. (Ati İmran 118) “Ey bütünüyle iman edenler! Sizin dışınızdakileri (Siyonist, Yahudiler, cani, hain, zalim, vampir, haçlılar) sırdaş edinmeyin. Size kötülük yapmaktan geri durmazlar. Sizin sıkıntıda olmanızı isterler. Kinleri ağızlarından (salya salya) dökülür. Mutlak göğüslerinde (kalplerinde, perde arkasında) gizledikleri (kinleri, düşmanlıkları, hainlikleri, zalimlikleri) daha büyüktür.

1071’de başlayan 1453’de zirve yapan son askeri harekatla dünyaya askeri dehasını, kahramanlığını, insanlığını, medeniliğini göstererek ispatlayan Müslüman Türk milletine karşı kinleri ağızlarından salya salya dökülmeye başladı. Meclislerinde, senatolarında, idari kademelerinde, en üst makamlarında, çeşitli kuruluşlarında ve bunların uşaklığını yapanlarda akan salyalar dünyayı kirletmektedir.

Kulakla küpe uyarıları:

Size bir iyilik dokununca (Siyonist, yahudinin tekdişi kalmış canavar haçlının ve hempolarının) fenalarına giden (sizin kalkınmanıza, güçlenmenize, huzurlu ülkenize, askeri gücünüze, ekonomik bağımsızlığınıza asla tahammül edemezler) Başınıza bir kötülük (maddi, manevi sıkıntılar, kaos, fitne, kan, yıkım) gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah’tan gereğince korkarsanız onların hileleri (tuzakları, sinsi planları, hainlikleri, zorbalıkları, zalimlikleri) hiçbir zarar veremez. Çünkü Allah onları kendi amelleriyle(kötülükleriyle) kuşatmıştır. ALİ İMRAN 118

Ey iman edenler! Sizler sizler kendinizi düzeltmeye başlayın (Rabbani talimatlara uyun, ilahi uyarılara kulak tıkamayın, kardeş olun, gerçek mümin olun, bir olun, diri olun, iri olun, tek ümmet olun, dik durun, kıyam edin, cesur olun). Siz doğru gittikten sonra (istikametinizi Allah’a doğrulttuktan sonra) sapanlar (delalette olan haçlılar, gazaba uğrayan Siyonistler ve bunların uşakları, gurkaları) size bir zarar veremez.

Ey Allah erleri!

  1. Siz inancınızın tarihi, misyonunuzun sorumluluğunuzun gereği içinizdeki fitne ateşi yakanlara fırsat vermeyin.
  2. Şeytanın, iblisin işbirlikçisi Siyonistlerin ve müşrik haçlıların dünyayı yakacak fitne ateşinin fitilini tutuşturmak için pusudalar.

Bugüne kadar ki yakılanlar birer kıvılcım idi. Yakılacak ve dünyayı yakacak fitne ateşinin büyüklüğünü, dehşetini Allah Ali İmran suresi 118. Ayette 1400 küsür sene önce haber vermiştir.

“Göğüslerinde sakladıkları düşmanlık (yakıp yıkma, oluk oluk kan akıtma) daha büyüktür.”