Ülkemiz ve Türk - İslam alemi, son yıllarda iyi zamanlar geçirmiyor. Siyonist ve emperyalist zihniyetler, Türk – İslam aleminin üzerine kara bulut gibi çökmüş durumda. Özellikle Türk – İslam medeniyetinin son kalesi ve son umudu olan ülkemiz, dört taraftan, içeriden ve dışarıdan düşmanla kuşatılmış durumda.

Bu zor günler içerisinden geçtiğimiz zamanlarda, bizim bizden başka gidecek yerimiz, kapımız yok. Bunun için birbirimize kenetlenmeli, birbirimize sırtımızı vermeli, birbirimizin elinden tutmalıyız. 

Bunun için dini bayramlarımız önemli bir vesiledir. Malum, mübarek Kurban Bayramı'nı idrak edeceğiz. Türk – İslam alemi olarak, mübarek Kurban Bayramı'nı en iyi şekilde değerlendirmek, asli vazifemiz olmalıdır.

Kurban Bayramı'nda görevimiz sadece 'kurban' kesmek olmamalı. Birlik-beraberlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma ruhunu da yakalayıp, bu duygularla bir bayram geçirmemiz gerekiyor.

Kesilen kurbanlardan fakire-fukaraya düşen paylar yerlerine ulaştırılmalı, kurbanın amacına uygun şekilde hareket etmeliyiz. Yardımlaşmanın öneminin arttığı zamanlardan biri olarak bu Kurban Bayramı'nda da, Allah'ın verdiği nimetleri birbirimizle paylaşmalıyız.

Zor günler geçirdiğimiz bugünlerde, Kurban Bayramı'nın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimiz perçinlemesi dileklerimle. Herkese iyi bayramlar diliyorum.

HALININ ALTI TEMİZLENECEK!

Son birkaç gündür bayramdan sonra FETÖ ve diğer terör örgütleriyle ilgili büyük bir operasyonun başlayacağı belirtiliyor. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da önemli sinyaller verdi. Özellikle Valilere hakkaniyet ve adalet ölçüsünde, kim olursa olsun terör örgütleriyle bağlantılı olan herkesi almaları için tam yetki verdi. 

Önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bakan Soylu, “KHK'nın verdiği yetkiyle, 15 gün içerisinde 28 belediyenin yönetimi Kandil'in talimatıyla değil ay yıldızlı bayrağı gönlüne sindirmiş insanların yönetimiyle devam edecektir” ifadeleriyle, bayram sonunda önemli bir operasyonun başlatılacağının işaretini verdi. Açıklamadan anlaşılacağı üzere, belediyelerle ilgili değişimler özellikle HDP'nin elinde bulundurduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde gerçekleşecek gibi görünüyor. Ancak Cumhurbaşkanı'nın Valilere verdiği yetkiye bakılacak olursa, operasyon bununla da sınırlı kalmayacak. FETÖ/PDY – PKK operasyonunun siyasi ayağı bayram sonunda başlayacak gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara bakılacak olursa, halının altında kalan bir çok pislik temizlenecek. Kimler gidecek kimler alınacak bayram sonunda hep birlikte göreceğiz. Sevgi, saygı ve dua ile!