Arslan ailesi düğün mutluluğu yaşadı. Arslan Otomotiv Sahiplerinden Şükrü Arslan’ın oğlu Ali Arslan, Didar Işıkçeviren ile dünyaevine girdi. Vesile- Ali Osman Işıkçeviren çiftinin kızı Didar ile Gülsen- Şükrü Arslan çiftinin oğlu Ali, Umman Sadem Usta Düğün Toplantı ve Kongre Merkez’inde düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Gerçekleştiren düğün merasimine Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nun yanı sıra Işıkçeviren ve Arslan ailelerin yakınları, sevenleri ve dostları katıldı.

GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI KILCA KIYDI

Genç çiftin nikahlarını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Nikahın ardından çifte mutluluklar dileyen Başkan Kılca, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliğini ise Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, KTB Başkanı Hüseyin Çevik, Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ile Didar ve Ali’nin yakınları yaptı.

IŞIKÇEVİREN VE ARSLAN AİLELERİ ÇOCUKLARIN MÜRÜVETİNİ GÖRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Mutlu bir yuva kurmanın sevincini yaşayan Didar ve Ali’nin “Mutluluğumuza davetlisiniz” yazılı davetiyesini alan yakınları, dostları, düğünde genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Işıkçeviren ve Arslan aileleri ise çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken, misafirlerin ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti. Yenigün Gazetesi olarak çıktıkları bu yolda genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler, beraberliklerinin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederiz.

MEVLÜT EGİN

Editör: TE Bilişim