Ülkenin önceki gece yaşadığı derin hadisenin görünür hedefi AK Parti olsa da, asıl hedef tamamen Müslümanlar'dı. Tüm darbelerin ana nedeni bu ülkede İslam'ın alevlenmesinin önüne geçme olmuştur!Tıpkı bu darbede de olduğu gibi! Tek millet olan küfür ordusu, Türkiye'deki piyonlarla şah çekmeye çalıştı ama hamt olsun başaramadı!

*** *** ***

TRT spikerine zorla okutulan metinden de anlaşıldığı üzere; Türkiye'yi yeniden karanlığa sürüklemek, Kur'an kurslarının yeniden kapatılması, İslami çalışma, ilmi faaliyetler ve hizmetlerin durdurulması, 10 binlerce mütedeyyin insanın tutuklanması planının yapılığı gayet açıktır. 

*** *** ***

Yapılan bu darbe teşebbüsü liberal kesimleri, laik kesimleri, milliyetçileri ve hatta darbeye destek veren HDP gibi emperyalist uşağı partileri de birinci dereceden ilgilendirse bile asıl amacı bellidir. Yani Müslümanlık!.Bu askeri darbeye karşı ilk anlardan itibaren İslami camianın saygın şahsiyetleri, cemaatler, STK'lar ve siyasi partiler karşı durma ve sokaklara inme çağrısında bulunmuştur. 

*** *** ***

Sokaklarımızı darbecilere bırakıp evlerimizin ve camilerimizin tarumar edilip hürmetlerimizin çiğnenmesini evlerimizde oturup zilletle beklemek yönlü basiretsizce çağrılar ve uyarılar hayret vericidir. Elhamdülillah dün sabaha kadar meydanlarda, minarelerde ezanlar hiç susmamıştır. 'Allahu Ekber' çağrıları bir ideoloji ya da düşünceyi savunmaya değil inancı savunmak, düşmanı savmak, Haçlı desteği olan darbeye karşı durma çağrısıdır. 

*** *** ***

Müslüman halk tekbirler ve camilere karşı yapılan darbeyi tekbirlerle minarelerden bastırdı. Yani darbecilere darbe yaptı. Başörtüsünü ve Kur'an-ı yasaklayıp Camileri ahıra çevirip minarelerden 'Tanrı uludur' diye seslenmek isteyenler Allahu Ekber sedaları ile imha edildiler. Darbe teşebbüsü henüz bitmiş değildir ve yaşanan durum henüz sonuç değil süreçtir. Mesele AK Parti meselesi değildir. Mesele en temel açıdan Müslümanlara karşı girişilmiş bir imha projesine karşı durma meselesidir.

*** *** ***

Ülkenin meclisi bombalandı, halk tanklarla ezildi, 3 bine yakın asker tutuklandı, helikopterler uçaklar düşürüldü!Tüm bunlara rağmen bunları tiyatro diye yorumlayan 'aptallar' oldu. Bizler dün gece darbe karşıtı tutumu örgütledik ve kitlelerin içinde yer aldık. Bunu iffetimizi, namusumuzu, dinimizi müdafaa için yaptık. Biri meclisi demokrasi mabedi olarak tanımladı diye darbecilerin iffetimizi/mabedlerimizi çiğnemesi için zelil olarak evde mi bekleseydik? 

*** *** ***

Ki evlere dönme vakti henüz gelmemiştir. Sokakları tanklara vermemek için meydanları boş bırakmamalıyız. Gün eylem günüdür, gün namus günüdür!Palaskalar bizim şerefimizi kirletemez artık.