PKK/PYD/YPG kâfirlerin, gâvurların hizmetkârları, Türkiye Cumhuriyeti Suriye'de katilleri geberttikçe, Avrupa'daki kardeşlerimizi ve camileri hedef alıyorlar. Camileri, oradaki kardeşlerimize ait iş yerlerini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne destek olan herkesi tehdit ediyorlar.

Her zaman söylüyoruz karşımızda Kürt’ler yok. Kürt görünümlü Haçlı Hristiyanlar ve Siyonist Yahudiler var. Bunlar kiralık katiller. Aralarında Sırp, İsrailli, Amerikalı, Alman her milletten profesyonel askerler var. Sabah birisi, akşam diğeri adına öldürüyorlar. Derinlerde ise hepsinin sahibi Amerika Birleşik Devletleri'dir. ABD nereleri karıştırmak istiyorsa oralarda bu iğrenç katiller ortaya çıkıyorlar.

Aslında çok acemice yapıyorlar. İğrenç bir işbirliği içindeler. Bölgede çalışıyorlar. Uluslararası reklam sektörünün, küresel reklam holdinglerinin, reklam filmi yönetmenlerinin, tasarımcıların, fotoğrafçıların, tasarım sanat sitelerinin, PKK/YPG/PYD terör örgütlerine ve teröristlerine destekleri, bir bir belgeleri ile ortada duruyor.

Yukarıda saydığımız işleri yaparken de en çok sosyal medyayı kullanıyorlar. Memleketimizde, yüreğimizde, bağrımızda, 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizi misafir eden bizlere. Afrin'de siviller ölüyor diye iğrenç iftira atıyorlar. İşkence yapılıyor. Kimyasal silah kullanılıyor. Tarihi eserler yok ediliyor. Yalanlarını yaymaya çalışıyorlar. Bunlar, silahsız teröristlerdir. Sosyal medyadaki hainler ve düşmanlarımızdır. İyi ki sosyal medya var. Bu sayede, vatanperver gibi gözüken vatan hainlerini ile süzme ihanet çetelerini çok yakından ve kabak gibi görebiliyoruz.