Özdemir: Süper Lig yolculuğumuz sünecek | Konya Yenigün
Özdemir: Süper Lig yolculuğumuz sünecek

Özdemir: Süper Lig yolculuğumuz sünecek

26 Ocak 2012 Perşembe 14:22

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, son iki maçta kaybedilen 6 puandan sonra eleştirilerin geldiğini, bunu da doğal karşıladıklarını belirterek, Bu takımın Süper Lig yolculuğu sürecek dedi


Elazığspor ve Kasımpaşa yenilgilerinden sonra yapılan eleştirileri kendisinin ve oyuncuların olgunlukla karşıladığını söyleyen Osman Özdemir, Konyaspor’un mücadele verdiği tüm liglerde her zaman iddialı olduğunu belirterek taraftarların takımın Süper Lig mücadelesi içerisinde sezon sonuna kadar olacağının farkına varmalarını istedi.
ÖZDEMİR: FUTBOLUN İÇİNDE BUNLAR VAR
Konyaspor Teknik direktörü Osman Özdemir, kadrosu, gücü ve ligdeki hedefleri belli olan bir ekip olan Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan maçta öncelikli düşüncelerinin puan anlamında aradaki farkın açılmaması yönünde olduğunu belirterek, “Bu düşüncelerle sahaya çıktık ve maçın büyük bir bölümünde de bu istediklerimizi gerçekleştirdik. Öne geçmesini de bildik. Bu dakikaya kadar bir başarı ve güzellik varsa bu tabi ki oyuncularıma aittir. Oyuncularımın sezon başından bu yana göstermiş oldukları performans zaten takdire şayan. Ama arkasından kısa sürede gelen goller belki de bizim sezon başından bu yana devam eden savunma anlayışımızın kalitesini ve iyiliğini bir anda ortadan kaldırdı. Ama futbolun içerisinde bunlar var. Bugün oldu, bundan sonra da olacaktır. Birileri hata yapacak birileri kazanacaktır. Bizde Kasımpaşa karşısında öyle maçlardan bir tanesini yaşadık” dedi.
Puansız geçilen maçlar sonunda yapılan eleştirilere de değinen Osman Özdemir, “Oyuncularımızın sezon sonuna kadar performanslarının artabilmesi ve iyi sonuçlar alabilmeleri için her zaman onların yanında durmasını bilmeliyiz. Onları eleştirirken biraz dikkatli olmalıyız. Eleştiri mutlaka olacaktır. Özellikle ülkemizde mağlubiyetlerden sonra eleştiriler oluyor. Ama bizler ve oyuncularımız bunları olgunlukla karşılamasını açıkçası biliyoruz. Son alınan mağlubiyet dünyanın sonu değil. Bir final maçı değildi ve büyük bir probleme sebep olacağını da düşünmüyorum. Yine ligin en az mağlubiyet alan, en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Ve spor kamuoyu da oynadığımız son iki maçın zorluğunu da biliyor. Biri ligin lideri, diğeri de şu an ligin ikincisi. Sezon başından beri söylediğim ve sezon sonuna kadar söylemeye devam edeceğim bir şey var. Düşüncelerimde kesinlikle bir değişiklik olmayacak. Konyaspor her zaman oynadığı ligde iddialı olmuştur. Bu sezonki iddiamızda ilk 6 takımın içerisinde olabilmektir. Bu düşüncelerimden de vazgeçmiş değilim. Takımım onu kovalayacak ve o mücadeleyi yapacaktır. Geriye kalmış 16 maç var. Asıl değerlendirmeyi lig sonunda daha rahat yapabiliriz. Konyaspor taraftarları bizim yanımızda olurlarsa ve destek verirlerse bu mücadelenin içerisinde sonuna kadar bizimde olduğumuzun farkına varsınlar” diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan teknik direktör Osman Özdemir, “Eşit puana sahip iki takımın mücadelesi olacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda belki de iyi oynadığımız bir maçta berabere kalmıştık. Ama o maçın üzerinden uzun zaman geçti. Şimdi içeride oynayacağız ve maç günü hava şartlarının ne olacağını bilmiyoruz. Tabiki içeride oynadığımız maçlardaki psikoloji kazanmak üzerine. Bizde bu konuda kendimizi antrenmanlarda geliştirmeye çalışacağız. İnşallah o maçta istediğimiz sonucu elde ederiz” şeklinde görüş belirtti.

 

32 defa okundu...
İlgili Başlıklar» Özdemir: geldiğimizyer hiç sürpriz degil
» Öten: Yerimiz Bank Asya 1. Ligi değil
» CentilmenLigde lider Gençlerbirliği
» Gençler Liginde bugün 9 maç var
» Osman Özdemir: Pozitif futbol oynuyoruz
» CentilmenLigde 25. hafta lideri Gençlerbirliği
» Gençler Liginde bugün 7 karşılaşma var
» Bölgesel Ligde hazırlıklar sürüyor
» U 19 Liginde heyecan devam ediyor
» Süperde 2. devre heyecanı başladı
» Özdemir:Pozitif futbolla kazandık
» CentilmenLigin ilk lideri Kayseri Erciyes
» Süper Ligde 23. hafta perdesi bugün açılıyor
» U 19 Liginde 10 maç oynanacak
» Süpere teknik adam dayanmıyor
» 1. Ligde İzmir derbisi heyecanı
» Bölgesel Ligde iki maç oynandı
» Süper Ligde 22. hafta bugün başlıyor
» U19 Liginde hafta içi mesaisi
» U19 Liginde bugün dokuz maç oynanacak
Facebook'ta Paylaş

Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
KONYA
  • ADANA
  • ADIYAMAN
  • AFYON
  • AĞRI
  • AKSARAY
  • AMASYA
  • ANKARA
  • ANTALYA
  • ARDAHAN
  • ARTVİN
  • AYDIN
  • BALIKESİR
  • BARTIN
  • BATMAN
  • BAYBURT
  • BİLECİK
  • BİNGÖL
  • BİTLİS
  • BOLU
  • BURDUR
  • BURSA
  • ÇANAKKALE
  • ÇANKIRI
  • ÇORUM
  • DENİZLİ
  • DİYARBAKIR
  • DÜZCE
  • EDİRNE
  • ELAZIĞ
  • ERZİNCAN
  • ERZURUM
  • ESKİŞEHİR
  • GAZİANTEP
  • GİRESUN
  • GÜMÜŞHANE
  • HAKKARİ
  • HATAY
  • IĞDIR
  • ISPARTA
  • İÇEL
  • İSTANBUL
  • İZMİR
  • KAHRAMANMARAŞ
  • KARABÜK
  • KARAMAN
  • KARS
  • KASTAMONU
  • KAYSERİ
  • KIRIKKALE
  • KIRKLARELİ
  • KIRŞEHİR
  • KİLİS
  • KOCAELİ
  • KONYA
  • KÜTAHYA
  • MALATYA
  • MANİSA
  • MARDİN
  • MUĞLA
  • MUŞ
  • NEVŞEHİR
  • NİĞDE
  • ORDU
  • OSMANİYE
  • RİZE
  • SAKARYA
  • SAMSUN
  • SİİRT
  • SİNOP
  • SİVAS
  • ŞANLIURFA
  • ŞIRNAK
  • TEKİRDAĞ
  • TOKAT
  • TRABZON
  • TUNCELİ
  • UŞAK
  • VAN
  • YALOVA
  • YOZGAT
  • ZONGULDAK
Foto Galeri Video Galeri
Hz. Mevlananın evi restore edilecek

En pahalı Türk filmi Fetih 1453

Hawaiide lavların büyüleyen görüntüsü

Şehit polislere hüzünlü veda

Afet bölgeleri mercek altında

Vatandaşa akaryakıt tuzağı!

İşte saldırganın resmi - Video Haber

Özgür Nasuh da Şekersporlu

Siyonistler kana doymuyor

Tüm Videolar
Haber Arşivi  |   Künye  |   İletişim  |   Giriş sayfam yap  |   Sık Kullanılanlara Ekle  |   Sitene ekle  |  
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları saklıdır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz