Sezonun sona ermesiyle birlikte sezon kadar heyecanli olan, taraftarımızın yakından takip ettiği transfer dönemi de başladı.
Bununla birlikte Konyasporumuz alışılagelmişin dışında belki de Uefa Avrupa Ligi elemelerine katılma ihtimalinden dolayı transfere hızlı bir giriş yaptı. İkisi yabancı, biri gurbetci 3 transfer yaptık.

Peki taraftarımız transferlere ne diyor. Uefa A. Ligi ihtimali ve başkanımızın şampiyonluk açıklamaları beklentileri bir hayli artırdı ama transferlerin vasat kariyerleri tepkilere yol açıyor.
A. Meha'nin mücadeleden kaçan futbol anlayışı mücadeleye dayalı ligimize uyumu anlamında endişe yaratıyor. Bununla beraber uzaktan şutları ise görünen en büyük artısı.
Dossa'ya gelince taraftarımız umutlu; golcü savunmacı olması bunda en büyük kriter ama unutulmamalı ki etkili kornerler kullanacak, kanatlardan orta açacak yetenekler olmadan ondan gol beklemek hayal olur. Fizik olarak ise güçlü ve atletik olduğu söylenebilir.

Aykut hocanın "yıldız" sevmeyişi ve yönetim kanadından yapılan "yıldız" transferi yapmayacağız demeçleri ise taraftarı üzüyor. Taraftar kesinlikle küstürülmemeli hele ki  su an Anadolu'nun en iyi taraftarıyken.

Ve kanaatimce kombine hedefini tutturmak, taraftarı stada çekmek adına ligde en az 15 gole oynayacak "sağlam" bir golcü mutlak alınmalı. Tabi ki Torje'yi de unutmamak gerek onu takıma kazandırmak sezonun en büyük kazancı olacaktır.

Bakalım önümüzdeki günler ne getirir bilinmez ama bizi hareketli saatlerin beklediği kesin...