Yörem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seviban Kuşyulmaz, "Birlik ve beraberliğin daha da güçlü oYörem İnşaat, Ali Ulvi Kurucu Cadde üzerindeki yeni projesinde dostları ve yakınları ile iftarda biraraya geldi. lması için bu tür programlar çok önemli ve önemsiyoruz" ifadelerini kullandı

 

Yörem İnşaat, dostlarıyla iftarda buluştu. Ali Ulvi Kurucu Cadde üzerindeki yeni projesinde dostları ve yakınları ile iftarda biraraya gelen Yörem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seviban Kuşyulmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kuşyılmaz ve babaları Yöremi İnşaat Onursal Başkanı Fahrettin Kuşyılmaz, davetlileriyle yakından bire bir ilgilendi.

"Birlik ve beraberliğin daha da güçlü olması için bu tür programlar çok önemli ve önemsiyoruz" diyen Yörem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seviban Kuşyulmaz, "Ramazan ayı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın pekiştiği bir dönemdir. 11 ayın Sultana Ramazan berekettir, huzurdur, sevgidir. Yörem İnşaat olarak bu mübarek ayda dostlarımızla, yakınlarımızla bir adaya gelmek istedik. Yeni projemizde sizleri ağırladığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu birlikteliğimiz daima devam eder. İftar etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kuşyılmaz, "Yörem İnşaat olarak, tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız" dedi. İftara katılan davetliler de Yörem İnşaat şirketinin yöneticilerine düzenledikleri iftar programı için teşekkür ederek, nice hayırlı işlere imza atmaları temennisinde bulundu.

HARUN YILMAZ

Editör: TE Bilişim