Mersin'deki AK Parti teşkilatlarına 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür ziyaretlerinde bulunan Elvan, Erdemli İlçe Teşkilatı ziyaretinde parti binası balkonundan vatandaşlara hitap etti. 1 Kasım için herkesin büyük fedakarlık gösterdiğini ifade eden Elvan, "Herkes çok büyük fedakarlıklar gösterdi. Analarımız, bacılarımız, gençlerimiz kapı kapı dolaştı. Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere, karanlık odaklara, Türkiye'de birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere, Türkiye'mizi güçsüz kılmak isteyenlere 'biz buradayız' mesajı verdiniz, 'Türkiye bizim' dediniz. Sizleri kutluyorum sevgili kardeşlerim. Vatana millete Türkiye'ye olan sevdanızı Ay yıldızlı bayrağımıza olan sevdanızı gösterdiniz" dedi.

"KARANLIK ODAKLARA GEREKEN CEVABI VERDİNİZ"

1 Kasım'ın yeniden istikrar getirdiğini anlatan Elvan, "Bu seçimler ülkemizin önünü açan, Türkiye'mizin yeniden istikrara kavuşmasını sağlayan, ülkemizin refahını, kalkınmasını, büyümesini sağlayacak olan bir seçimdi. Sağduyu sahibi olan milletimiz karanlık odaklara gereken cevabı verdi. Elbette onların bir hesabı vardı. Onların hesabı Türkiye'yi bölmekti, parçalamaktı. Ama bu güne kadar başaramadılar, başaramayacaklar" diye konuştu.

"ÖYLE BİR TOKAT VURDUNUZ Kİ NEREDEN GELDİKLERİNİ ŞAŞIRDILAR''

Elvan konuşmasında şunları da kaydetti:

"7 Haziran sonrası muhalefet partilerinin tutumlarını gördünüz. Şunu söylediler, AK Parti iktidardan giderse gitsin, Türkiye'de ne olursa olsun' dediler. Siz dediniz ki 78 milyon vatandaşımız kardeştir. Biz bu ülkede kardeşliğin tesis edilmesini istiyoruz. Biz bu ülkede birlik istiyoruz, beraberlik istiyoruz, ülkenin gelişmesini istiyoruz, bu ülkenin kalkınmasını istiyoruz dediniz. Sandıkta gereken cevabı verdiniz. Bu ülkenin gelişmesini istemeyenlere, bu ülkeyi istikrarsızlaştırmak isteyenlere, bu ülkenin küçülmesini isteyenlere öyle bir tokat vurdunuz ki nereden geldiklerini şaşırdılar. Şaşırmaya da devam edecekler."

İHA

Editör: TE Bilişim