Çiftçilere özel "Hoşgeldiniz kampanyası" düzenleyen VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel kredi masraflarını sıfırlıyor. Hasat ve gelir dönemi ödemeli krediler ile çiftçilereödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, her türlü tarımsal projeyi destekliyor ve tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere de TARSİM (Tarım Sigortası) hizmeti veriyor.

VakıfBank, "halden anlayan bankacılık" anlayışıyla tarım bankacılığı alanında hazırladığı avantajlı kredi paketleri ile çiftçiye özel çözümler sunmaya devam ediyor. Çiftçilere özel "hoşgeldiniz kampanyası" ile cazip şartlarda kredi imkanı sunan VakıfBank, Dünya Çiftçiler Günü olan 14 Mayıs'tan itibaren ay sonuna kadar çiftçilerden kredi masrafı almıyor.

Tarım bankacılığında avantajlı uygulamalar ile çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini belirten VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, "Her zaman yanlarında olduğumuz çiftçilerimizin finansal ihtiyaçlarını yerinde analiz ederek kişiye özel çözümler sunuyoruz. Hasat ve gelir dönemi ödemeli kredilerimiz ile çiftçilerimize ödeme kolaylığı sağlıyoruz. VakıfBank olarak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (IPARD) hibe destekli projelerinin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın hibe destekli ekonomik yatırımları hakkında üreticilere bilgi ve finansman desteği sunarak üretimin her alanını destekliyoruz. Tahıl, sebze ve meyve dahil tüm bitkisel üretim faaliyetlerinden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından su ürünleri yetiştiriciliğine kadar tarım ve hayvancılığın her alanında üreticilerin işletme ihtiyaçlarının yanısıra arazi, ekipman, traktör alımı veya tarımsal işletme kurulumu gibi yatırım konularına yönelik kredi imkanı sağlıyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim