AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Çumra'da Lille Yörük Şöleni'ne ve Ak Parti Çumra Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Konuk daha sonra Karaman'da Türk Yıldızları'nın 738. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri gösteri uçuşunu izledi. Recep Konuk Ak Parti Karaman İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü programına da katıldı.

Çumra ve Havalesi Yörük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği Lille Yörük Şöleni'ne katılan Recep Konuk, "Böyle güzel bir günde sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. Allah ömür verirse önümüzdeki günlerde bu güzellikleri ve birliktelikleri daha çok paylaşacağız. Bugün burada farklı bölgelerden gelen misafirlerimizin yanı sıra birçok siyasi parti temsilcilerini de bir araya getirerek günün anlamına uygun dostluk örnekleri de sergileniyor. Ülkemizin bu süreçte bu tür birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu dostluk ve birliktelikleri bizlere yaşattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Recep Konuk, Lille Yörük Şöleni'nin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve partililerle birlikte Ak Parti Çumra Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına da katıldı.

Kalkınmanın büyümenin temel alt yapısı olan huzur ortamının sağlanması ile yeni bir yola çıkıyoruz diyen Recep Konuk, "Bugün Çumra'da biz şunu da yapacağız bunu da yapacağız diye anlatacak değiliz. Biz lafa değil işe odaklanmış bir kadroyuz. Bizim işimiz milletin gözüne perde çekmek değil hizmetlerimizle milletin gönlüne girmektir. KOP Bölgesi bir seçime ilk defa bir Başbakanla giriyor, Başbakan'ın bölgesi olarak giriyor. Bu bölge yani Konya, Karaman, Aksaray, Çumra Sayın Başbakanımızın arkasında öyle dik, öyle heybetli, öyle güçlü, öyle samimi duracak ve durmalı ki yarın Ankara'da Sayın Başbakan'ın kapısına varmaya yüzümüz olsun. 13 yıl önce AK Parti iktidarıyla bu bölge büyümede beklediği sıçramayı da yapsın. Dikilen eserleri yenileriyle tahkim etsin. Asırlık bu şansı yani Başbakan çıkaran bölge şansını büyüyen ekonomisi, sanayisi, turizmi, tarımı ile refah ve zenginlikle taçlandırsın. İnşallah Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde KOP Havzası mutlak bir başarıya imza atacak, Konya destanını, Karaman destanını, Aksaray destanını, Çumra destanını sadece Türkiye değil dünya konuşacak. Asıl ihtiyacımız olan gönül birlikteliğidir ve Çumra da bunun en güzel örneğini 7 Haziran günü gösterecektir" dedi.

Konuk, kendisinin Karaman'dan aday olmasının Konya'ya ve Çumra'ya hizmet veremeyeceği anlamına gelmediğini ifade ederek, "Bizde vaat yok icraat var. AK Parti olarak biz sloganların değil projelerin partisiyiz. Recep Konuk bu toprakların çocuğu. Ne AK Parti'nin ne de Recep Konuk'un kendisini anlatmaya ihtiyacı yok. Her şey herkesin gözü önünde. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar konuşur, AK Kadrolar çare üretir. Başka söze hacet yok. Biz bu havzanın yanı KOP havzasının topyekûn ve birbirine destek olarak daha hızlı kalkınacağı, topyekûn gıda vadisi, sanayi vadisi, turizm havzası olarak bir birinin zenginliğinden bereket üreteceği, bir birini destekleyerek birlikten güç devşireceği günleri, illerin sınırları ile sınırlanmayacak hamleleri planlıyoruz. 7 Haziran'dan sonra ses o kadar güçlü çıkacak ki, Karaman, Konya, Aksaray, Çumra arasında senlik benlik kavgası bekleyenler utançlarından saklanacak delik arayacak" dedi.

Çumra'daki programların ardından Karaman'a geçen Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Türk Yıldızları'nın 738. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri gösteri uçuşunu izledi. Türk Yıldızları'nın gösterisini izleyen Ak Partililer Karaman İl Kadın Kolları'nın düzenlediği Anneler Günü programına da katıldı. Recep Konuk burada yaptığı konuşmada da "Bütün annelerin evlatlarının ve ailesinin geçim derdi ile geleceği için endişe taşımayacağı bir ortamı oluşturabilmeyi siyasette varlık sebebi kabul eden AK Parti ve AK Kadroların sergilediği bu gayrette en büyük dayanağı annelerimizin dualarıdır" diyerek annelerin Anneler Gününü kutladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim