Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Gençlik Meclisi üyeleriyle iftarda buluştu. Yemekte konuşan Başkan Fatma Toru, "Gençlerimizin seçimden sonra internette en fazla aradığı kelime 'koalisyon'. Bu da gençlerimizin koalisyonla bugüne kadar tanışmadığını gösteriyor. Bizler; uyanık olursak, tarihimizi bilersek, siyasetle tanışık olursak, edebiyatımızı, dilimizi ve kültürümüzü iyi öğrenirsek bu millet 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından Augustus Otel'de verilen iftar yemeğine Meram Gençlik Meclisi, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ile Konya'da eğitim gören Yemenli üniversite öğrencileri katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, "Aile olma duygusunu çok kısa zamanda kavrayarak, bir olarak, beraber olarak sınav dönemlerinde bile hız kesmeden çalışmalara devam ettikleri için Gençlik Meclisi üyelerimizi kutluyorum. Böyle yol arkadaşlarım olduğu için Allah'a hamd ediyorum.  Gençlere her zaman büyük değer veren ve bugün de bizleri iftarda buluşturan Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendi'ye de teşekkür ediyorum" dedi. 

Meram Gençlik Meclisi üyelerinin çok heyecanlı ve idealist olduklarını kaydeden Başkan Toru ise, "Biz, sizin bu idealistliğinizle çok faydalı hizmetlere imza atacağınıza inanıyoruz. Çok kısa sürede önümüze önemli projeler koydunuz. Biz de belediye olarak bu projelerinizi sahiplenerek her zaman destekçisi olacağız" ifadelerini kullandı. 

Ramazan ayının tüm İslâm coğrafyasına hayırlar getirmesini dileyen Başkan Toru, "Çünkü şu anda çevremizde bir ateş çemberi var; kan, gözyaşı ve zulümler var. Bir takım oyunlar ve entrikalar var. İnşallah biz devlet olarak, millet olarak bu hadiselerden güçlü bir şekilde çıkar ve yolumuza devam ederiz. Bunun için tarih bilincine sahip gençlere çok ihtiyacımız var. Son seçimler de bunu gösterdi. Gençlerimizin seçimden sonra internette en fazla aradığı kelime 'koalisyon'. Bu da gençlerimizin bugüne kadar koalisyonla tanışmadığını gösteriyor. Bizler; uyanık olursak, tarihimizi bilersek, siyasetle tanışık olursak, edebiyatımızı, dilimizi ve kültürümüzü iyi öğrenirsek bu millet 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim