2014-2015 yılında tam 500 bin kişi hayatlarını değiştirecek, YGS LYS, TEOG ve KPSS sınavlarına Turkcell Akademi'nin deneme sınavları ile hazırlandı. Turkcell Akademi'nin "dünyanın bilgisini" milyonların erişimine açarak Türkiye genelinde gerçekleştirdiği deneme sınavları ve eğitim modülleriyle öğrenciler, sınava zaman mekan bağımsız olarak hazırlanıyor.

Eğitim alanında önemli fırsatlar yaratan ve "dünyanın bilgisini" milyonların erişimine açan Turkcell Akademi'nin YGS (Yüksek Öğrenime Geçiş), LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı), TEOG (Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş) ve KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı), sınavlarına hazırlık için sunduğu eğitim modülleri ve deneme sınavlarından 1 yıl içinde 500 bin kişi faydalandı. 

Birebir sınav deneyimi yaşatmaya yönelik deneme sınavları, alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanıyor. YGS ve LYS deneme sınavları, gerçeğinden farksız olarak, eşit koşullarda aynı sayıda soru ve aynı süre verilerek belirlenen tarihlerde tüm öğrencilerin kullanımına sunuluyor. Turkcell Akademi'de yaratılan birebir imtihan ortamı öğrencilerin sınavlara antrenmanlı girmelerini sağlıyor ve heyecanlarını azaltmaya yardımcı oluyor. Öğrenciler sınavların sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye genelinde kaçıncı olduklarını görebiliyor ve doğru cevapları ve çözümleri öğrenebiliyor. Ayrıca, her deneme sınavının sonunda Türkiye genelinde birinci olan kişiler ödüllendiriliyor.

Adaylar sınavların öncesinde Turkcell Akademi'den eğitim içerikleri ile soru bankalarından oluşan paketleri satın alarak kendi evlerinde veya diledikleri mekanda özel ders veya dershane ortamındaymış gibi çalışma imkânı buluyor. Uzman eğitimciler bir önceki yılın sınav değerlendirmesini, sınav öncesi önerilerini ve stratejilerini Turkcell Akademi platformunda paylaşıyorlar.  YGS ve LYS sınavlarını kapsayan Üniversiteye Hazırlık Paketi'nde 57 bin 650 akıllı soru ve cevap, 25 bin metin ya da video çözümlü cevabın yanı sıra 5'er adet YGS ve LYS deneme sınavı bulunuyor. TEOG sınavını kapsayan TEOG Paketi'nde 10 bin akıllı soru ve cevap, 3 bin metin ya da video çözümlü cevap ve 8 adet TEOG deneme sınavı bulunuyor. KPSS hazırlık içinde Vatandaşlık, Tarih, Coğrafya, Türkçe, Sözel Mantık, Sayısal Mantık, Matematik ve Geometri ders anlatımları ile birlikte 5 adet deneme sınavı sunuluyor. Hazırlanmak isteyen herkes için deneme sınavları haziran sonuna kadar devam ediyor.

YGS,LYS, TEOG ve KPSS eğitim modülleri ve deneme sınavlarına Turkcell Akademi'nin http://www.turkcell.com.tr/akademi adresinden ulaşılabiliyor. Adaylar eğitim paketlerini alarak her an her yerden eğitim modülleri ve soru bankalarına ulaşabilirler. Ayrıca, belli tarihlerde açılan ve Türkiye genelinde gerçekleştirilen deneme sınavlarına katılabiliyorlar. Turkcell Akademi'nin sağladığı başka bir avantaj da adayların sınav sonunda anında doğru, yanlış ve boş soru adetlerini görebilmeleri. Sınava girdikten sonra 1 hafta içinde de sınav değerlendirmesi, puanı ve sıralaması Turkcell Akademi sitesinde kişiye özel olarak açıklanıyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim