Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Mehmet Emin Bozkulak ve Hüseyin Saydam seçim çalışmaları çerçevesinde Sarayönü ilçesinin Ladik mahallesini ziyaret etti.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatlarının ev sahipliğinde esnaf ziyareti ve halk buluşması düzenlendi. Ladikliler tarafından büyük ilgi gören adaylar burada esnafları ve kahvehaneleri ziyaret ederek seçim vaatlerini anlattı.

Daha sonra Teşkilat binasında partililere seslenen Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Saydam, Büyükşehir Yasası'nın boş vaat olarak kullanıldığını dile getirerek şöyle konuştu: "Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerin daha büyük yatırımlar alacağını söyleyerek yerel seçimlerde prim yapan iktidarın bu vaadinin de içinin boş olduğunu görüyoruz. Konya'mızın merkez ilçeleri de yatırımdan mahrum edilerek ihmal ediliyor. Bugün Ladik mahallemizde de görüyoruz ki taşra ilçelerimiz yeterli ilgiyi görmüyor. Bizim anlayışımız buna karşı çıkmaktadır. Olması gereken yatırımları genele yaymaktır. Tüm ilçelerimizin adil hizmet görmesi ve yatırım alması gerekmektedir. İnsanlarımız dışa göç edilmeye mahkum edilmeden doğduğu topraklarda iş imkanı bulabilmelidir. Önerimiz topyekun kalkınma hareketi başlatarak halkımızın hak ettiği yatırımı almasını sağlayarak müreffeh şehirler inşa etmektir."

Daha sonra söz alan Konya Milletvekili Adayı Mehmet Emin Bozkulak, manevi tahribata değinerek, başta eğitim sistemi olmak üzere her yerde Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini öncü olarak kabul edeceklerinin altını çizdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim