Geçtiğimiz günlerde Siirt'in Pervari ilçesinde askeri araç devrilirken, 2 askerimiz şehit oldu. Kaza haberi tüm ülkede üzüntüyle karşılandı. Şehit olan askerimiz Burak Aydoğan için sosyal medyadan paylaşımlarda bulunuldu.

PAYLAŞIMLAR #SARIKOMUTANKALBİMİZDESİN ETİKETİ İLE YAPILDI

Aydoğan ve tüm şehitlerimiz için paylaşımlarda bulunan kullanıcılar, paylaşımlarını #SarıKomutanKalbimizdesin etiketi ile yaptı. Kullanıcılar yaptıkları paylaşımda üzüntülerini ve minnetlerini dile getirdi.

ŞEHİT POLİSİN KUZENİ

Öte yandan Aydoğan'ın, 10 Aralık 2016'da Beşiktaş'taki saldırıda şehit düşen polis memuru Emre Horoz'un kuzeni olduğu öğrenildi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, şehidin Stat Mahallesi'ndeki kardeşi ile yakınlarına şehadet haberini verirken, Aydoğan'ın baba ocağına Türk bayrağı asılmıştı.

Askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan diğer askerimiz Astsubay Celal Özcan'ın da Konyalı olduğu, ancak ailesinin Antalya'da yaşadığı öğrenildi. Yetkililer, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan Özcan'ın dedesinin de evine giderek başsağlığı diledi.

Burak Aydoğan için Twitter'da yapılan paylaşımlardan bazılar şu şekilde:

Editör: TE Bilişim