AK Parti Konya Milletvekillerinden Abdullah Ağralı ve Halil Etyemez Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni ziyaret ederek ülke gündemini değerlendirdi. Türkiye'nin terör belasından kurtulması için hükümet olarak tüm güçleri ile mücadele ettiklerini vurgulayan Abdullah Ağralı, "Yaşanan son terör olaylarında bir kez daha gördük ki bu hadise Türk- Kürt kavgası değil, hilal ile haçın kavgasıdır.Bunu sahada çok net olarak görüyoruz. Bölge insanı da artık bunun farkına varmış durumda ve teröre ciddi bir şekilde tepki gösteriyor. Operasyon yapılan ve teröristlerden temizlenen bölgelerde görev yapan sağlık çalışanlarının son derece fedakâr ve özverili bir sağlık hizmeti sunduklarına şahit olduk. Başta Memur-Sen olmak üzere sivil toplum örgütlerinin terör ve terör örgütleri ile mücadelemizde bizlere vermiş olduğu destek için de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Paralel yapılanma ile ilgili Hükümet'in önemli adımlar atmayı sürdürdüğüne değinen

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, paralel yapının dini kullanmak suretiyle vatandaşları istismar ettiğini belirtti. Etyemez, "Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın dik duruşları sayesinde bu ihanet şebekesinin oyunları bozulmuş ve milletimiz bu yapının gerçek yüzünü görmüştür" diye konuştu.

SENDİKACILIK NASIL YAPILIR BUNUN

 MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Milletvekillerinin sendikalarına gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal, sendikacılık faaliyetlerini sadece üyelerin özlük haklarını iyileştirme mücadelesi olarak görmediklerini ifade etti. Terör örgütleri ve paralel yapı ile mücadelede sendika olarak hükümete tam destek verdiklerinin altını çizen Uysal, "Yaptığımız görevin sadece çalışanların özlük hakkı alma mücadelesi olmadığını bilmeliyiz. Askerlerimiz, polislerimiz ve bölgede görev yapan sağlık çalışanlarımız bu ülkenin geleceği için şehadet şerbeti içerken bizler de Memur-Sen olarak onların yanında olduğumuzu gösteriyor ve bu ülkede sendikacılık nasıl yapılır bunun mücadelesini veriyoruz" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim