SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz ve Müdür Yardımcıları Mevlüt Dindar ve Mustafa Gültekin Cemiyetimizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir süre sohbet etti. Göreve geldiği günden bu yana basın ile aralarında güzel bir diyalog oluştuğuna dikkat çeken Yavuz, "Bir ilde basın kuruluşlarının önemi oldukça fazladır. İlimizin kalkınmasından tutun da o şehrin halkının haber almasına kadar bir çok alanda basının üzerine düşen sorumluluk ve görev bilinci en üst seviyede olmalı. Ben göreve geldiğimi günden bu güne kadar basın ile yaptığım tüm çalışmalarda Konya basının bu alanda kendisini geliştirdiğini ve sorumluluklarını bildiğini büyük bir memnuniyetle gördüm. Bu başarılarının bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum.

Bu vesile ile Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni göreve gelen başta Sefa Özdemir bey olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve ekibine başarılar diliyor, KGC'nin Konya Basına yapacağı her türlü destek ve çalışmada üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizin bilinmesini istiyorum" dedi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, SGK'nın da çok zor şartlar altında verdikleri hizmette gösterdikleri başarıdan gurur duyduklarını ifade etti. SGK geçmiş yıllara oranla büyük bir gelişme gösterdiğinin de altını çizen Özdemir, "Geçmiş yıllarda hepimizin şahit olduğu olumsuzlukların hiç birisi kalmadı. SSK ile Bağ-Kur'un birleşmesinin ardından ortaya çıkan SGK artık günümüz şartlarına uygun, son derece teknolojik donanımlarla ve oldukça hızlı sonuçlanan çalışmalar ile vatandaşlarımızın da takdirini kazanan bir kurum haline geldi. Kurumun bu duruma gelmesinde basın olarak üzerimize düşen görevi yıllardır yerine getirdiğimiz gibi bundan sonra her türlü sorunlarının çözümü ve gelişmesini katkı sağlayacak tüm çalışmalarda yer alacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim