Selçuklu ilçesinde her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor.

 Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, Ramazan ayında Teravih Namazı ve sonrasında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Selçuklu'da Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini yaşatmak için birçok etkinlik düzenlenirken, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor. Teravih namazı için camiye gelen vatandaşlarla namaz çıkışında sohbet eden Başkan Altay, vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinliyor.

 Başkan Altay, İhsaniye Mahallesi Sayar Camisi'nde ve Şeker Mahallesi Alemdar Sultan Camisi'nde namaz sonrası mahalle sakinleri ile buluştu. Mahallelere yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Altay'a Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti. Programlarda çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Altay, onlara çeşitli hediyeler verdi.

 Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Altay, "Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. İhsaniye Mahallesi ve Şeker Mahallelerindeki vatandaşlarımızla teravih vesilesi ile bir araya geldik. Hem vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduk hem de Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle teravih buluşmalarımız devam edecek" dedi.

İHA

Editör: TE Bilişim