'Ne yaparlarsa yapsınlar yolsuzlukları örtemezler'
Akören ilçesi ve beldelerinde seçim gezilerini sürdüren CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Türkiye'de ne yaparlarsa yapsınlar yolsuzlukların ört bas edilemeyeceğini söyledi. Akören İlçe merkezde esnaf ziyaretinden sonra vatandaşlarla bulaşan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetimi kadın ve gençlik kolları birlikte adaylarına oy istedi.
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "Bu bölge seçim hakkını kendisi kullanacak. Sizin belediye hakkınızı alıp Ankara'ya veriyorlar. Bu yanlış ve haksızlıktır. Ne yaparlarla yapsınlar sizden yolsuzlukları saklayamazlar. Ört bas da edemezler. 2005'ten beri anlattığımız hırsızlar devleti soymaya devam ettiler. Yolsuzluk ve ahlaksızlıkla din bir arada olur mu?  Vatandaşlarımızın anasına ve avratına sinkaf edenleri Ankara Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Biz kimseyi iftira etmiyoruz. Deliller var. Bırak senin bakanların ve çocukların yargılansın.  Ama Meclis'te bunları ört bas etmenin kanunlarını çıkarıyorlar" dedi.
"18 Mart'tan sonra siney-i millet düşünüyor musunuz" sorusunu yanıtlayan Atilla Kart, "Türkiye'de yolsuzlukların önünün alınamadığı, toplumsal barışın sağlanamadığı ve meclisin halk adına görevini yapamadığı bir halde ise Sineyi Millet düşünülür. Bizde belli bir tarihten sonra halk arasında olacağız. Milletin arasında milletin sesini duyuracağız. Bunu yapsak da yayınlayacak ve yazacak olan medya yok ki, asıl bunları sorgulayın. Buraya gelen AKP'li milletvekillerini ve başkan adaylarına sorun? Korkmamadan sorumluluk duygusu ile sorun.  Medya 4- 5 yıl önce adam gibi tavır gösterse idi bunlar olmazdı. Sinmeyin ve korkmayın. Biz sizlerin karşısına geldik. Hesap veriyoruz. Adaylarımıza oylarınızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.      
Daha sonra CHP Büyükşehir Belediye Adayı İbrahim Işık ve CHP Akören Belediye Başkan adayı Ali Fındık, projeleri ve yapacakları hizmetleri anlatarak vatandaşlardan destek istediler.
HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim