Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı parti il binasında sandık müşahitleri eğitimi gerçekleştirdi. Saadet Partisi Konya İl Binası'nda düzenlenen programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Konya Büyükşehir Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda sandık müşahiti ve parti mensubu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli seçim çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi ve Başbakan'ın esnaflara hitaben ''bizim dönemimizde kredi kullanan esnaf sayısı artmıştır, Helali Hoş olsun Allah bereket versin sayısını artırsın'' şeklindeki konuşmasını, Allah'ın haram kıldığı hükümlere helali hoş olsun demek kişinin İman'ını sıkıntıya sokar diyerek eleştirdi.

Selçuklu ilçesindeki sandık müşahitlerin seçim günü eğitimi için düzenlenen programda GİK üyesi Mustafa Özkafa da, ''Milli İttifak'ı içerden ve dışardan çökertmek için çalışıyorlar ama Allah'ın izni ile başarılı olamıyorlar, bu salonu hınca hınç dolduran hemşehrilerimiz bunun ispatıdır'' dedi.  Özkafa, "Şuanda siyasi faaliyetlere bakıyoruz, bütün partiler Saadet Partimizin, Merhum Erbakan Hocamızın görüşlerini,ifadelerini taklit etmek durumunda kalıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı sık sık Büyük Türkiye ifadelerini kullandı, yalnız aradan zaman geçtiği için bir kelimesini unutmuş, Büyük Türkiye değil, Yeniden Büyük Türkiye o lafın aslı. Biz iktidar olmuşuz Ağır Sanayi hamlesini başlatmışız, 1974'ten bu yana 40 yıl geçti, 40 yıl önceki Konya'da Türkiye'de küçük bir imalatı yapmak mümkün değilken, TÜMOSAN yapıldı, 40 yıl sonra TÜMOSAN 40 ülkeye motor satıyor traktör satıyor. Peki TÜMOSAN ayarında bir fabrika 40 yıl sonra bu kadar iktidarlar geldi geçti, Türkiye'ye Konya'ya yapılabildi mi? Hayır.! Halbuki motor,traktör fabrikasından sonra bu ülkeye yakışan uçak fabrikasının yapılmasıydı,daha büyük fabrikaların yapılmasıydı. Sadece seçimlerde billboardlara uçakların helikopterlerin resimlerini asabiliyor AKP.

Milli Görüş Yaşanabilir Bir Türkiye demiş, işbaşına geldiği anda Yaşanabilir bir Türkiye'nin gerçekleşmesi için bütün çalışanların kazancının artması, bereketlenmesi, alın terinin karşılığını alması gerekir diyerek gerekli maaş zamlarını yaparak milletimizin cebini doldurmuştur. 10 yıl boyunca AKP hükümeti emeklilere hiç yüzde 10 zam vermemiştir. Başbakan ,Odalar Birliğinde 1 saat konuşuyor, 1 saatin 15 dakikasında; asgari ücrete bin 500 lira zam verilirse esnafın, tüccarın faaliyetini yürütemeyeceğini, iflas edeceğini ispat etmeye çalışıyor.  Öte yandan kendi partisine mensup başbakan yardımcısı canlı yayında biz şu anda aldığımız maaşla geçinemiyoruz, milletvekillerinin maaşlarının düzeltilmesi lazım diyor.  Bunu söyleyen milletvekili ayda 23 bin lira maaş alıyor" diye konuştu.

"Türkiye'de boşanmalar evlenmeden daha fazla olmuş, Allah muhafaza bu çok vahim bir felakettir. Uyuşturucu, alkol ilkokul yaşlarına kadar düşmüş. Neslimiz ifsad ediliyor. Ülkemiz Manevi tahribata uğratılarak yok edilmek isteniyor" diyen Özkafa, şunları kaydetti: "Başbakan gittiği son mitinglerde şunu ifade ediyor; Ey CHP ey HDP ikiniz bir oldunuz CHDP oldunuz diye takılıyor o partilere. Bakın nasıl oyun oynanıyor Türkiye'de? Tekke ziyareti yapar gibi, türbe ziyareti yapar gibi, 1 ay evveline kadar APO'yu her hafta feribotlarla ziyaret ettiren sen değil misin? 15 gün önce Dolmabahçe'de HDP milletvekilleriyle protokol imzalayıp biz şu 10 madde üzerinde anlaştık diye ilan eden sen değil misin? Ülkenin Milli Birliği tehlikeye atılmıştır. Mesele Kürt kardeşlerimizin hakkı hukuku meselesi değildir. Mesele Türkiye'nin bölünüp parçalanması meselesidir. Kısa zamanda Milli bir görüşün,milli bir duruşun,milli bir anlayışın ülke gündemine hakim olması şarttır. Ekonomiyi de biz düzeltiriz,dış siyaseti de biz düzeltiriz, İslam Birliği'ni de biz kurarız, en hayırlı hizmetleri de biz yaparız. Yaptık" ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim